Find din lokale håndværker her:

Anlægsgartner i Lejre - 3 resultater

Lejre´s bedste anlægsgartnerfirmaer - omdan din have med deres ekspertise

Oplev Lejres bedste anlægsgartnere, der er dedikeret til at omdanne din have med professionel ekspertise og gartnerfærdigheder. Kontakt en lokal anlægsgartner i 4320 Lejre i dag. Det koster dig ikke noget at få et godt tilbud og en rådgivende snak om dit grønne projekt. Kontakt anlægsgartneren og få opgaven løst nemt og professionelt.

Lad gartneren rådgive dig, så du får et godt resultat

Du kan altid bede anlægsgartneren i 4320 Lejre om gode råd.  Gartneren rådgiver dig gerne om anlægning af terrasse, bede og havegange.  
Du kan få hjælp til at finde ud af, hvilke blomster, buske og træer der kan vokse i jordbunden på netop din grund. Samtidig kan du selvfølgelig få gode råd om, hvor du kan købe planter og materialer. Gartneren rådgiver dig også gerne om, hvornår træer og buske skal beskæres.  
Det er ikke alle træsorter og buske, som skal beskæres samtidig. Du kan også få tilset og vurderet syge eller gamle træer, som du frygter kan vælte i næste storm. Gartneren fortæller dig, om træerne skal fældes - eller måske bare skæres ned, så de kan klare vejr og vind uden at være til fare for omgivelserne.
En erfaren faguddannet lokal anlægsgartner i 4320 Lejre og omegn klarer alle haveopgaver og anlægsarbejder. 
Måske ønsker du at lægge haven om, så du og din familie kan bruge den på en helt ny måde? 
Det kan også være, du starter fra bunden, fordi I skal flytte til en ny bolig. Eller måske leder du efter en anlægsgartner, der kan vedligeholde andelsforeningens plæner, buske og bede? 
Kontakt en erfaren anlægsgartner i 4320 Lejre - så får du snart styr på de grønne områder.
Her finder du lokale anlægsgartnere i nedenstående postnumre og byer:

4060 Kr. Såby - 4070 Kirke Hyllinge - 4320 Lejre - 4330 Hvalsø - 4000 Gevninge