Find din lokale håndværker her:

Containerudlejning Køge - gratis tilbud fra det lokale containerudlejnings firma

Containerudlejning i Køge – når pladsen er trang, og affaldet hober sig op.

Har du skrabet for meget til huse, skal du flytte, renovere, eller har bunkerne af affald hobet sig op i en størrelse, så det ikke lader sig fragte i bil eller med trailer til genbrugspladsen i Køge. Med leje af en container fra vognmand i Køge kan du få løst et hvilket som helst problem, hvad enten det drejer sig om kortvarig eller længerevarende mangel på plads eller afskaffelse af diverse affald.

Kim's Container
Isefjordsallé 32
4300 Holbæk
4092XXXX

Containere fås i mange størrelser i Køge

Container fås, fra den velkendte, grønne affaldscontainer over trådburet til de helt store containere. Her finder du hurtigt firmaer der har containerudlejning i Køge til private og erhverv. Ombygning og renovering medfører naturligt store mængder af byggematerialer, som skal skaffes af vejen. Lejer du en container i Køge, kan du løbende få byggeaffaldet af syne. Det letter ikke alene arbejdet, men minimerer også risikoen for, at nogen kommer til skade i byggerodet. Find containerudlejning i din Køge her.

Den perfekte åbning – også til dig

Containere fås med flere forskellige åbninger. Ombygning og renovering medfører naturligt store mængder af byggematerialer, som skal skaffes af vejen. Lejer du en container i Køge, kan du løbende få byggeaffaldet af syne.  Efter endt brug afhentes containeren, og man skal således ikke tænke yderligere på opbevaring. Find dit containerudlejnings firma i Køge her


Køge Kommune dækker 4140 Borup, 4600 Køge, 4623 Lille Skensved, 4632 Bjæverskov, 4681 Herfølge og 4682 Tureby.