Find din lokale håndværker her:

Træfældning Syddjurs - find det lokale firma der udfører træfældning

Sikker fældning i Syddjursmed god plads

Er træet gået ud, skygger det for solen, eller skal det slet og ret bare væk. Årsagen er ligegyldig, men det er valget af metode ikke. Det mest almindelige er fældning af træet. Det kræver, at der er plads til, at træet kan ”falde” i sin fulde længde, så det ikke beskadiger bygninger, i Syddjurs kommune, andre træer eller andet på vej ned. En sikker metode, hvis der er plads. 

Syddjurs Haveservice
Ballevej 22 A, Tirup
8400 Ebeltoft
2835XXXX

Sikker fældning når pladsen er trang

Er pladsen knap er topkapning det oplagte valg. Topkapning kræver klatring i træet og godt udstyr. Træet fældes stykvis fra toppen og ned. Denne metode benyttes, når der ikke er plads til at fælde træet på normal vis. Uagtet metode er rodfræsning løsningen, såfremt stubben også ønskes fjernet. Find dit lokale firma der udfører træfældning Syddjurs her.

Har stormen været på spil – tag fagmanden fra Syddjurs med på råd

Sådanne akutte opgaver indenfor træfældning kræver i særlig grad fagfolk fra Syddjurs, dels fordi man ellers risikerer at gøre skaden værre, end den allerede er, dels fordi fagfolk med viden og dygtighed udfører opgaven sikkert og hurtigt. Reelt spænder arbejdet med træfældning fra den mest stilfærdige udtynding af en trækrone til de mest komplicerede stormskader, hvor et træ måske er væltet ned på livsfarlige elkabler. Den kompetente fagmand i Syddjurs kommune vil kunne udføre alle opgaver indenfor feltet på fuld forsvarlig vis.


Syddjurs Kommune dækker 8400 Ebeltoft, 8410 Rønde, 8420 Knebel, 8444 Balle, 8543 Hornslet, 8544 Mørke, 8550 Ryomgård, 8560 Kolind og 8581 Nimtofte.