Find din lokale håndværker her:

Smed Odsherred - gratis tilbud fra den lokale smede

Smed fra Odsherred - klarer alle typer smedeopgaver

Ingen opgave er for stor og ingen er for lille, hvis du spørger din smed. Din smed udfører arbejde i alle typer jern og stålkonstruktioner. Uanset om det er hjælp til terrasser, trapper, carporte eller større stålkonstruktioner, du er ude efter, kan din smed fra Odsherred hjælpe.

VVS Smedegården ApS
Svanetorvet 10
4500 Nykøbing Sj.
5993XXXX

Stol på din smed fra Odsherred

Du kan altid stole på din smed, både når det kommer til kvalitet, aftalte pris og aftalte tidspunkt. Du er i fokus og får altid serveret unikke løsninger til netop dine behov. Din smed fra Odsherred har udstyr og værktøj til det meste og er klar på en udfordring, når du ringer.

Smarte løsninger til dit hjem eller virksomhed

Har du prøvet at have en god idé eller været midt i et gør det selv-projekt, hvor du pludselig finder ud af, at du mangler et specielt beslag eller en anden metalkonstruktion? I nogle tilfælde har du sikkert fundet en anden, men mindre god løsning på dit problem, og i andre tilfælde har du måske opgivet dit forehavende. Det behøver ikke at ske, hvis du sætter dig i forbindelse med en af de lokale smede Odsherred. En smed kan i langt de fleste tilfælde fremstille det beslag eller den metalkonstruktion, som fuldender dit projekt. 


Odsherred Kommune dækker 4500 Nykøbing Sj., 4534 Hørve, 4540 Fårevejle, 4550 Asnæs, 4560 Vig, 4571 Grevinge, 4572 Nr. Asmindrup og 4573 Højby, 4581 Rørvig og 4583 Sjællands Odde