Find din lokale håndværker her:

Tækkemand Kalundborg - find din lokale tækkemand her

En tækkemand fra Kalundborg udfører et godt gammelt håndværk

Tagtækning er et gammelt, traditionelt håndværk, som har haft op- og nedture i den nordiske byggestil. Alle tider har tagtækning dog været et charmerende syn på gamle ejendomme, som et frisk pust til de mange moderne tegl- og betontage. I Kalundborg finder du erfarne tagtækkere.

Tækkemand Dennis Jørgensen
Sidingevej 51
4560 Vig
22 1XXXX

Tagtækning holder længe

Kun med de bedste materialer er det muligt at udføre tagtækning, der holder længe. Dit tag har en levetid på 35-50 år alt efter kvalitet og materialevalg til tagtækning. Desuden kræver taget nyt halm på tagryggen ca. hvert 4.-6. år. Find din lokale tækkemand Kalundborg her.

Et smukt og miljørigtigt tag i Kalundborg er smukt

Det er svært at forestille sig noget mere romantisk end et hyggeligt, stråtækt hus i Kalundborg. Selvom de fleste huse i dag har tag i andre materialer end strå, så findes de stråtækte huse heldigvis stadig. Naturligvis ser det kønt ud, men der er faktisk også store fordele for miljøet, når man vælger at lade sit tag være fremstillet af naturlige materialer. Brug din lokale tækkemand fra Kalundborg

 


Kalundborg Kommune dækker 4270 Høng, 4281 Gørlev, 4291 Ruds Vedby, 4400 Kalundborg, 4460 Snertinge,  4480 Store Fuglede, 4490 Jerslev, 4591 Føllenslev, 4592 Sejrø eller 4593 Eskebjerg.