Find din lokale håndværker her:

Søg

Markedsføring på Håndværkernøglen.dk – få flere kunder

Har du nogensinde tænkt over, hvor mange potentielle kunder du går glip af, fordi de ikke kender til din virksomhed eller kan finde dig på nettet? Det er her, Håndværkernøglen.dk kommer ind i billedet. Som en af de førende online platforme for håndværkere i Danmark, tilbyder vi dig en enestående mulighed for at markedsføre din virksomhed og øge din synlighed på nettet.

Ved at repræsentere din virksomhed på Håndværkernøglen.dk, vil du få adgang til et stort netværk af potentielle kunder, som aktivt søger efter lokale håndværkere til deres projekter. Vi tilbyder en nem og intuitiv platform, hvor du kan oprette en profil, uploade billeder af dit arbejde, beskrive dine services og tilføje dine kontaktinformationer, så kunderne kan kontakte dig direkte.

Vores platform er også designet til at hjælpe dig med at opbygge din online tilstedeværelse og øge din synlighed i søgemaskinerne. Vores dedikerede team af digitale marketingeksperter sørger for at optimere din profil og gøre den let at finde, når potentielle kunder søger efter en håndværker i dit område.

Så hvorfor vente?

Tilmeld dig Håndværkernøglen.dk i dag, ring 46597510 eller send en mail her og begynd at drage fordel af de mange fordele, som vores platform tilbyder.

Vi ser frem til at arbejde sammen med dig og hjælpe dig med at få succes som håndværker online.

Annonce på håndværkernøglen.dk  for 12 mdr. fra:                                               

kun 1450.-  

Her bliver du repræsenteret i alle byerne i hele kommunen.

Vil du kun repræsenteres i en by er prisen fra 750.-  + evt. grafisk annonce 550.-

Din virksomhed anbefales på www.håndværkernøglen.dk - Facebook - Instagram

Din virksomhed bliver vist på op til 5 faggrupper

Alle priser er eksklusive moms 

Ingen binding du bliver kontaktet igen om 11 mdr.  

se eksempel af bogen her:  

 

Se anmeldelser af håndværkernøglen.dk her:

undefined