Find din lokale håndværker her:

undefined

 

Her sikrer du lokal markedsføring og synlighed af din virksomhed.

Lokal markedsføring går i praktisk forstand ud på at synliggøre din virksomhed i dit lokalområde for at tiltrække en fast skare af kunder. Det kan godt være, at du har ambitioner om at udvide din forretning til at betjene kunder i hele landet, men for at opnå succes som lille virksomhed, må du først opbygge et stort, loyalt netværk af lokale kunder.

Dette gør du først og fremmest ved at være til stede på de platforme, hvor dine kunder søger efter dine ydelser.

Interessen for at handle lokalt er støt stigende, og hvis du lykkedes med at positionere dig blandt dine konkurrenter i dit nærområde, står du stærkt, næste gang en potentiel kunde skal vælge en ydelse nær dig.

Håndværkernøglen arbejder med Google Adwords og SEO-optimering, der er rettet præcis mod den målgruppe og det geografiske område, vores kunder ønsker at fokusere på. Og med en hjemmeside der er SEO-optimeret mod dit nærområde, kan du komme til tops i Googles resultatliste, når der søges på din service i dit nærområde.
Se eksempel på profil annonce her

Kontakt os, for at høre om dine muligheder:
Tlf.: 46 59 75 10

Folk kombinerer i højere grad lokalitet med deres søgeord i Google

Op i mod 67% af søgninger vi ser på Google omhandler en lokal forespørgsel
Det kan lyde paradoksalt, at selvom internettet giver os adgang til information fra hele verden, stiger interessen for det lokale. Det er ikke desto mindre sandheden, hvilket undersøgelser påpeger, at forbrugerne i højere grad bruger lokalitet som et søgeparameter, når de leder efter en håndværker.

Hos Håndværkernøglen kombinere vi faggruppe med lokalitet:

 

undefined