Find din lokale håndværker her:

MR Polering & Glas
Drosselvej 6, 4130 Viby Sjælland
Tlf.: 6199XXXX   Vis nummer
E-mail: mandbilogglas@gmail.com
Web: mrpg.dk

Indehaver:
 
Michael Rasmussen
Firmaet etableret i:
 
2013
Antal medarbejdere:
 
1
CVR-nr:
 
35346783

Profil:
Hos Mr Polering & Glas er jeg en professionel glarmester, der henvender mig til private og erhverv i omegnen af Køge, Roskilde og Viby Sjælland. Jeg er yderst kvalitetsbevidst og leverer altid et højt serviceniveau, da jeg udelukkende lever af glade kunder, der er tilfredse med mit arbejde. Står du og mangler en kompetent fagmand til eksempelvis udskiftning af vinduer, har jeg helt styr på mit håndværk. Du kan derfor trygt komme til mig, hvis du ønsker nye vinduer eller andet glarmesterarbejde i høj kvalitet.

Speciale:
Vinduer & døre - Termoruder - Vinduespolering - Glarmester
Græsslåning - Hækkeklipning - Fældning/beskæring af træer og buske
Mindre tømreropgaver - Mindre el-opgaver - Malerarbejde - Vedligeholdelse

JA TAK, JEG VIL GERNE HAVE ET UFORPLIGTENDE GRATIS TILBUD
Beskriv ganske kort din opgave og send evt. et billede med
Vi udfører også arbejde indenfor:
Døre og Vinduer - Glarmester - Handyman - Multiservice - Haveservice - Vinduespudser
Vi arbejder i følgende områder:
4000 Roskilde - 4130 Viby Sj.