Find din lokale håndværker her:

VVS står for varme, ventilation og sanitetsteknik

En VVS-installatør klarer mange forskellige opgaver

Når der er opgaver, der skal klares i eksempelvis køkken eller badeværelse, så er det ofte en professionel VVS-installatør, du skal have fat i. Hvad end det drejer sig om installationer til et nybyggeri eller reparation af et ældre anlæg, så kan VVS-installatøren tage hånd om problemet.
Eksempelvis inkludere: Opstilling af gasapparater, såsom komfur, radiator eller vandvarmer
Opsætning af diverse VVS-installationer, eksempelvis håndvask, bruseniche, badekar, w.c m.m.
Reparation af diverse installationer. Montering af vandmålere og brandinstallationer
Identifikation af problemer i afløb eller installationer og instruktion om hvordan disse fremover bør vedligeholdes.

Vis flere vvse >

Alsidig professionel hjælp

En VVS-installatør er i stand til at udføre et væld af forskellige opgaver, hvilket inkluderer installationer af varierende type. Dette kan eksempelvis være gas- eller vandinstallationer eller afløb af forskellig art, og loven kræver, at disse udføres af en professionel VVS-installatør, da det er vigtigt, at de udføres korrekt ift. både sikkerhed og holdbarhed. Når en VVS-installatør tilkaldes for at ordne en arbejdsopgave, så er han eller hun altid i stand til at klare denne selv. Dog er der ikke altid nødvendighed for, at han eller hun klarer den specifikke opgave selv, hvorfor den autoriserede VVS-installatør også kan optræde som tilsynsførende for netop at sikre, at arbejdet på opgaven sker helt efter bogen, så man ikke støder på fejl i anlægget efter installationen er gennemført.
Ring til VVS-installatøren, når du står i problemer til knæene... eller værre
Det er ikke sjovt at stå i problemer op til hverken knæene eller halsen - uanset hvad disse problemer end måtte være. Det kan ofte være svært at ordne disse selv, og præcis dér kommer VVS-installatøren ind i billedet. Når du ringer efter den autoriserede og rutinerede VVS-installatør, så er du både sikker på at komme problemet korrekt til livs, samt at det selvfølgelig sker inden for meget kort tid.
Få hjælp til VVS i din Kommune
Det kan være, at du har en gammel VVS-installation i din bolig, der trænger til fornyelse. Måske skal den helt fjernes? Det kan også være, at den skal udskiftes eller noget helt fjerde. Uanset, hvad opgaven indebærer, og hvad omfanget af opgaven er, kan din lokale blikkenslager hjælpe dig med at udføre opgaven, så du opnår et både professionelt og holdbart resultat, du kan glæde dig over de næste mange år ud i fremtiden. Du finder både en oversigt over de lokale vvs-installatører, men du finder også kontaktinformationer på dem. Praktisk, både hvis du har et lille projekt, men også hvis du har et større projekt, der kræver et længere samarbejde. Lad din VVS-installatør tage ansvaret. Din VVS-installatør har ansvaret for, at din installation er lovlig. Derfor vil det til enhver tid være mest fornuftigt at få en VVS-installatør til at installere alt, hvad der eksempelvis hører under gaskomfurer, afløb og vandvarmere. 
Planlægger, implementerer og varetager.
Din VVS-installatør tager fat om opgaven og løser den fra start til slut samt opretholder efterfølgende vedligehold. Dette gælder både for private hjem og erhverv. VVS-installatøren har erfaring og ekspertise i sanitetsteknik, varmeteknik, gasteknik, indeklimateknik og i alt, hvad der hedder automatik og styring heraf. Du kan kontakte din VVS-installatør, uanset hvilken installation du skal have i drift. Her er nogle af de arbejder, en VVS-installatør typisk udfører:
Installation af VVS-systemer:
En VVS-installatør kan installere nye VVS-systemer i bygninger, herunder rørsystemer, vandforsynings systemer, afløbssystemer, varmesystemer og ventilationsanlæg. Dette omfatter installation af rør, fittings, ventiler, pumper, radiatorer og andre komponenter.
Reparation og vedligeholdelse af VVS-systemer:
VVS-installatøren kan udføre reparationer og vedligeholdelse af eksisterende VVS-systemer. Dette kan inkludere reparation af lækager, udskiftning af defekte komponenter, rensning af afløb, justering af varmeanlæg og generel vedligeholdelse for at sikre, at systemet fungerer korrekt.
Installation af badeværelser og køkkener:
En VVS-installatør kan håndtere installationen af VVS-forsyninger til badeværelser og køkkener. Dette omfatter installation af toiletter, håndvaske, brusere, badekar, køkkenvaske, opvaskemaskiner og vandhaner. De kan også installere rørledninger og tilslutte sanitære enheder til vand- og afløbssystemet.
Varmesystemer:
VVS-installatøren kan arbejde med forskellige varmesystemer, herunder installation og reparation af centralvarmeanlæg, radiatorer, gulvvarmesystemer, varmepumper og fjernvarmesystemer. De kan sikre, at varmesystemet fungerer effektivt og korrekt distribuerer varme i bygningen.
Ventilation og luftkonditionering:
En VVS-installatør kan installere og vedligeholde ventilationssystemer og luftkonditioneringssystemer. Dette inkluderer installation af kanaler, ventilationsventiler, udsugningsenheder, filterudskiftning og generel vedligeholdelse for at sikre et godt indeklima.
Energioptimering og grønne løsninger:
Med fokus på energieffektivitet og bæredygtighed kan en VVS-installatør rådgive om og implementere grønne løsninger som solvarme, varmepumper og regnvandsopsamlingssystemer for at reducere energiforbrug og miljøpåvirkning.
Installation af varmepumpe:
VVS-installatøren vil installere varmepumpen og tilslutte den til det eksisterende VVS-system i bygningen. Dette omfatter installation af indendørs og udendørs enheder, rørledninger, elektriske tilslutninger og kontrolsystemer.