Find din lokale håndværker her:

Søg

Tømrer Lejre

Find din lokale tømrer her

Loyal og lokal tømrer i Lejre til nybyg og renovering  
Stort eller småt? 
Uanset størrelsen på dit byggeprojekt er det vigtigt med en tømrer, du kan stole på.  
Tømrer fra Lejre og omegn, her får du kompetente og loyale tømrere til at udføre alle tømreropgaver lige fra nybyg til renovering.

En tømrer uddannelsesforløb er på 4-5 år, han har derfor allerede gode kendskaber til træ når han er færdiguddannet.

Vahlgren Port og Byg
Kvalitetshåndværkeren ApS
NL Tømrer og Snedker ApS
Lorentzen Entreprise ApS

Alt i tømrerarbejde nybyg, renovering eller vedligehold

Uanset, hvad du skal bruge en tømrer til, er opgaven varetaget af dygtige tømrere fra Roskilde.  
Du kan regne med et team, der kan samarbejde med andre håndværkere i større byggeprojekter og samtidig varetage små ad hoc opgaver. 

Det er muligt selv at foretage små tømrer reparationer  
Det er muligt selv at opsætte en hylde og foretage små reparationer i din bolig, men det er ofte både lettere og hurtigere, hvis du hyrer en professionel tømrer til at udføre arbejdsopgaverne – især hvis de er af større art end ovenstående.  

Bor du i Lejre, er det en god idé at hyre en lokal tømrer i Lejre.  Det er billigere i forhold til transport, hvilket betyder, at du sparer penge på transportomkostninger, men også at din opgave bliver udført hurtigere.

Vil du søge om byggetilladelse?

Når du skal søge om byggetilladelse, nedrivningstilladelse og lignende, skal du søge via det digitale selvbetjeningssystem Byg og Miljø.
På den måde er du sikker på, at kommunen modtager alle relevante oplysninger.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at det er det samlede areal af den sekundære bebyggelse på grunden, der er afgørende for, om bygningen kan opføres uden ansøgning om byggetilladelse.
Det er derfor ikke den enkelte bygning, derhøjst må have et samlet areal på 50,0 m2, men derimod det samlede areal af den sekundære bebyggelse, der er opført på grunden. Allerede eksisterende sekundær bebyggelse skal tælles med i beregningen af det samlede areal af den sekundære bebyggelse.

Det betyder, at hvis der allerede er opført 40 m2, kan der maksimalt opføres 10 myderligere, medmindre der indhentes en byggetilladelse fra kommunen.
Dette gælder uanset som den eksisterende sekundære bebyggelse er opført med eller uden ansøgning om byggetilladelse.

Hvordan finder du en lokal Håndværker på Håndværkernøglen?      

Først vælger du, hvilken kommune du bor i.  
Herefter vælger du den aktuelle faggruppe. Når du har gjort det, får du vist en oversigt – eksempelvis over alle de elektrikere i Roskilde kommune, som er klar til at hjælpe dig med stort og småt.  
Du kan læse om hver enkelt håndværkers interesser og specialer, og du har adgang til alle hans kontaktinformationer. Så er der bare tilbage at give ham et kald.

 

Vil du vide mere?

Spørg Lejre Kommune

Lejre Kommune

Møllebjergvej 4
4330 Hvalsø
Tlf. 4646 4646

hjemmeside: www.lejre.dk