Find din lokale håndværker her:

Søg

Murer Greve

Find en lokale murer her

Murer i Greve står klar til at hjælpe med dit projekt

En lokal murer i Greve eller Karlslunde kan hjælpe dig med en lang række murer opgaver inden for nybyg, vedligehold og reparation.  

Foruden det praktiske arbejde kan en dygtig murer selvfølgelig hjælpe dig med rådgivning om materialevalg, design og ikke mindst love og regler.

Murermester Ole Madsen
Murermester Alex Winther

Mureren i Greve kan hjælpe dig med en lang række opgaver

Mureren er udlært til at klare en lang række opgaver indenfor nybyg, reparation og vedligehold.  Drømmer du om en portal i haven - eller skal du have renoveret facaden på dit hus? Så skal du have fat i en dygtig murer. Du kan selvfølgelig også få hjælp til opmuring af støttemur, stilladsarbejde, pudsning af husets facade, fugning eller isolering af en hulmur.  Du kan selvfølgelig også få udbedret forsikringsskader.  Det er dog vigtigt, at du kontakter forsikringsselskabet, før du bestiller arbejde hos mureren. Så ved du, præcis hvad din forsikring dækker. 

3 gode grunde til at kontakte en faglært murer

Måske er du fristet af tanken om at være din egen murermester? Det er spændende at gøre arbejdet selv - men også meget krævende! Når du ikke er fagmand, skal du overveje det grundigt, før du beslutter dig for at gribe spand og murerske selv.  Her er tre grunde til at hyre en lokal murer i Greve til dit projekt.

Du sparer rigtig mange arbejdstimer

Murerarbejde er hårdt for kroppen - og samtidig kræver det stor erfaring. Hvis du ikke har erfaring nok, kan det være umuligt at se, hvor mange arbejdstimer en opgave tager dig.  Selv et lille byggeprojekt kan sluge al din fritid i månedsvis. Derfor er der risiko for, at opgaven vokser over hovedet, og så har du jo spildt udgiften til materialer - og selvfølgelig din dyrebare tid. Men en dygtig og erfaren klarer arbejdet hurtigt og professionelt, så du kan bruge din fritid på noget sjovere end mursten og mørtel.

Du undgår dyre fejl og byggesjusk 

Murerarbejde kræver en omfattende faglig viden om design, struktur og valg af materialer.  Derfor har mureren en treårig uddannelse, som afsluttes med en svendeprøve.  Det er din sikkerhed for kvalitetsarbejde.  Du undgår at bryde loven Det er meget vigtigt, at der er styr på byggereglementer og forsikringer, før arbejdet går i gang. Ellers risikerer du nemlig, at byggeriet ikke er lovligt, så du løber ind i store bøder.  Hvis du er rigtig uheldig, kan det gå så galt, at byggeriet skal rives ned. Den professionelle murer kender loven, så du undgår at begå ulovligheder. 

Du er forsikret mod fejl 

Samtidig er den udlærte murer forsikret, så du kan søge økonomisk kompensation, hvis der er byggesjusk eller fejl i det færdige arbejde. 
Søg rådgivning hos en murer - også hvis du selv vil stå for arbejdet Som du ser, er det ikke alle og enhver, det lige kan kaste sig ud i murerarbejde.  
Så hvis du alligevel vil klare opgaven selv, er det en god idé at få rådgivning af mureren.
Du skal huske at anmelde alle ændringer til BBR.