Find din lokale håndværker her:

Gulvafslibning Herlev - find din lokale gulvafsliber her

Gulvafslibning Herlev

Gulvafslibning på alle typer trægulve i Herlev

som er nedslidte, gennemslidte, misfarvede, malede, hvor der er lim, spartelmasse / nivelleringsmasse. Gulve er meget forskellige og kræver derfor forskellige behandlinger. Din lokale gulvmand, fra Herlev og omegn, står til rådighed for dig. Klik på fagmanden og få et GRATIS tilbud.

KTM Gulve I/S
Kantatevej 32
2730 Herlev
30 4XXXX

Slibning og høvling 

Mest almindelig er en gulvafslibning af trægulve. Afslibningen gør trægulvet nyt og friskt i strukturen, overfladen bliver som ny igen. Det kan være nødvendigt at give gulvet en afhøvling, sådan at man kommer mere til bunds i behandlingen. Gulvafhøvling er gerne løsningen, når gulvet forud har været behandlet med eksempelvis fernis. Brug den lokale gulvafsliber fra Herlev og omegn.

Behandling og vedligeholdelse

Behandling af trægulv med lak gør det nemmere for dig at vedligeholde gulvet, mens lud behandling kræver mere omsorg fra din side. Valget af gulvbehandling, kan derfor være en balance mellem 'olie og knofedt', forstået på den måde at du skal være indstillet på, at gulvet kræver nogen vedligeholdelse. Selvfølgelig kan man også vælge at have en helt anden gulvbelægning end træ. Din gulvmand fra Herlev og omegn er behjælpelig med gode råd,