Find din lokale håndværker her:

Søg

Anlægsgartner Køge

Lokale anlægsgartnere i 4600 Køge og omegn

Lad en professionel anlægsgartner i Køge Kommune klare havearbejdet for dig, til den rigtige pris 
Selvom du holder af havearbejde, kan hurtigt blive en meget tidskrævende proces, hvis du samtidig skal passe dit job. Derfor skal du lade din lokale anlægsgartner Køge stå for de ting, du ikke er så glad for, og så kan du selv koncentrere dig om de ting, du godt kan lide.
Måske vil du gerne have hjælp til at klippe hæk, beskære træer og buske samt at anlægge og beplante større bede. Så kan du selv nøjes med at nusse omkring de lidt mindre ting.  Her har du mulighed for at puste ud og samle dine kræfter, så du er klar til næste sæson.
Dog er det vigtigt at haven gøres vinter klarder ryddes sne og bliver saltet på fortovet.  

 

Dragenbergs Træ & Haveservice
Herluf Have & Anlæg
Entreprenør- og Vognmandsforretningen Arne Pedersen ApS
Anlægsgartnerfirmaet Dahlgaard ApS

Din lokale anlægsgartner i Køge Kommune hjælper med havearbejdet  

Der er ingen tvivl om at en have er en fantastisk ting.  Typisk er haven et sted, hvor du kan slappe af og nyde tilværelsen. Men også et af de steder i hjemmet, der er mest tidskrævende at passe og pleje, hvis du skal have lyst til at befinde dig i den. Alt andet ville være synd, for haven er én af de første ting, folk ser, når de kommer på besøg. 
Det kan din lokale anlægsgartner i Køge Kommune også være behjælpelig med.
Din lokale anlægsgartner i Køge giver dig mulighed for at få hjælp til alt fra vejledning til at anlægge, omlægge og vedligeholde i haven.  Det kan både være din have, indkørslen, græsplænen, forhaven og alt udendørs.

Mange fordele ved at hyre en lokal anlægsgartner i Køge Kommune

Når du benytter lokalt arbejdskraft, slipper du for at betale for de store transportomkostninger. En anlægsgartner er en tilbagevendende service, så du vil på den måde spare mange penge om året, fordi du ikke skal betale tillæg for deres kørsel. 

I din kommune finder du smukke parker og anlæg med en anlægsgartners fingeraftryk

Skal du have forskønnet din have, ombygget din terrasse eller have bygget en smuk trappe? Så tag kontakt til din lokale anlægsgartner og få professionel rådgivning. Din anlægsgartner fra Køge er vant til at tænke i enkle, elegante, stilfulde og økonomiske løsninger. Hvad drømmer du om?  
Skal du have forskønnet din have, så du kan sælge dit hus? Eller trænger du blot til forandring og fornyelse omkring dig?
Få smukke og gennemtænkte forslag fra anlægsgartner.