Find din lokale håndværker her:

Søg

Elektriker Køge

Elektrikere i 4600 Køge og omegn

En elektriker fra Køge kan hjælpe dig med de fleste opgaver 

Din lokale elektriker i Køge Kommune kan hjælpe dig med elektrikeropgaver af de fleste slags – om du har behov for at få installeret nye elinstallationer i et nyt hus, eller om du har brug for hjælp til at reparere gamle installationer, så er din lokale elektriker i Køge altid klar til at hjælpe dig.

Midtsjællands EL-Service ApS
Alles Hvidevarer Service
EnergiElektrikeren ApS
Elinstallatør Bjarne Lund

Find en autoriseret lokal Elektriker i Køge

De fleste kender til dette scenarie; lyset går, og strømmen svigter. Intet er mere irriterende.
Det er umuligt at finde el-skabet, og når man endelig finder frem til det, er det ikke lige til at huske, hvordan man skifter sikringerne. 

Sådan har mange mennesker det, når der pludselig ikke er elektricitet i huset.
Det kan være frustrerende, og det er med god grund. 

Derfor er det er en god idé at kontakte en elektriker fra Køge.

Det er dog ikke det eneste, en Elektriker fra Køge kan hjælpe dig med.

Du kan også få rådgivning omkring nye installationer, sikkerhed, computerstyrede installationer og mange andre ting. Om det er i dit private hjem, i en offentlig institution eller på din arbejdsplads.

Vi er vant til, at elektriciteten fungerer. Lamperne bliver tændt, når der trykkes på kontakten, og computeren oplader, når opladerkablet tilsluttes. 
Sådan er det dog ikke altid, selvom vi lever i et land, hvor der sjældent er strømafbrydelse. 
Når uheldet er ude, og strømmen pludselig går, er det ikke sikkert, du er forberedt på det.

Derfor er det praktisk at have en lokal elektriker ved hånden, du kan ringe til. En lokal elektriker i Køge kan komme med kort varsel, og derfor har vi udarbejdet en oversigt over lokale elektrikere i Køge. 
Dem finder du her.

Fordelene ved at hyre en lokal Elektriker i Køge Kommune

Hvis du ikke har forstand på elektricitet, er det ikke noget du bør rode med. 
Her er stærke kræfter på spil, og én forkert beslutning kan resultere i slemme skader. Det er derfor altid en god idé at hyre en autoriseret elektriker, der ved, hvad han eller hun laver – og det er faktisk også lovpligtigt ved de fleste elinstallationer, du har i dit hjem.

Det anbefales derfor, at du ringer til en autoriseret elektriker, når der opstår problemer med elektriciteten i dit hjem. 
Det er sikrest for dig selv, men det er også den bedste beslutning, hvis du ønsker at forblive på den rigtige side af loven. 
Desuden dækker forsikringen ikke, hvis dine elinstallationer ikke er udført af en elektriker, der er autoriseret.

Du må gerne skifte dine sikringer, men de mere omfattende opgaver, bør du efterlade til en professionel – og svigter strømmen, er det altid en god idé at have en lokal elektriker ved hånden, der har mulighed for at komme i løbet af kort tid.

 

Ifølge Sikkerhedsstyrelsen , der som nævnt er den myndighed, der udsteder autorisationerne, vil det sige, at der helt konkret er 15 ting, som alle selv må lave.  

 

 


Køge Kommune

Torvet 1
4600 Køge
e-mail: raadhus@koege.dk

Tlf. 5667 6767

Åbningstider og telefontider:
Mandag – Onsdag 9,00 – 14,00
Torsdag 12,00 – 18,00
Fredag   09,00 – 13,00 

Teknik- og Miljøforvaltningen Forvaltningen beskæftiger sig med byplanlægning, byfornyelse, natur- og miljøbeskyttelse, veje og parker, byggemodning, byggeri og kommunens bygninger.  e-mail: tmf@koege.dk