Find din lokale håndværker her:

Søg

Glarmester Køge Kommune - lad din lokale glarmester klare opgaven

 

MJ Glas
Lunikvej 26
2670 Greve
23 4XXXX

Glarmester i Køge Kommune

 

En glarmester klarer mange former for opgaver – og sikkert også flere, end du umiddelbart tror. Du ved garanteret, at den lokale glarmester skifter og monterer ruder, men der er mange flere opgaver, han eller hun kan tage sig af. Eksempelvis på badeværelset, hvis du har glasdøre i brusekabinerne, glashylder, glasspejle eller andre ting, der er udarbejdet i glas. I køkkenet udfører glarmesteren løsninger i glas, herunder eksempelvis skabslåger.Glarmesteren fremstiller ligeledes glasrammer til billeder og spejle efter specifikke mål.

Glarmesteren i Køge Kommune ordner dine ruder

Uanset, om du bolig er opført for nylig, eller der er tale om en gammel bygning, der skal renoveres, så kan din lokale glarmester i Køge hjælpe dig, når der skal sættes nye døre og vinduer i. Den professionelle glarmester guider dig desuden, hvis du har behov for rådgivning. Det kan være, at du skal have nye ruder, hvor han guider dig til at vælge energibesparende ruder, samt hvilke du skal have.  Udvalget er stort, og det kan være svært at finde ud af på egen hånd. Din lokale glarmester kan desuden hjælpe dig med at vælge ruder, der gør, at lysindfaldet er i orden, når ruderne er blevet sat op, så din bolig bliver rar at være i. Du kan altid spørge din glarmester til råds angående valg af ruder. 

Glarmesteren klarer alle opgaver – både offentligt og privat

Glarmesteren arbejder i både private boliger, i virksomheder samt offentlige institutioner, hvis der er behov for det. Især i institutioner kan der være tale om særlige løsninger – eksempelvis hvis der skal opsættes særlige sikkerhedsspejle i en idrætshal eller på en folkeskole. Et sikkerhedsspejl har en kraftigere folie på bagsiden, hvilket betyder, at selve glasset holdes fast på bagklædningen, så det ikke går i tusindvis af stykker, hvis det bliver smadret. 

Har du brug for en lokal glarmester i Køge Kommune?

Glarmesterens arbejde er forskelligartet, og han eller hun påtager sig mange forskellige opgaver. Glas er et materiale, der kan anvendes i mange forskellige sammenhæng og til mange forskellige formål. Der anvendes glas i alle boligens rum, og derfor er det praktisk at haven en lokale glarmester, man kan kontakte, hvis der opstår problemer. Vi har samlet en oversigt over de lokale glarmestre i Køge Kommune. Dem finder du her på siden, hvor du også finder de nødvendige kontaktinformationer. Det er altid en god idé at benytte sig af lokal arbejdskraft, hvis der skulle opstå uforudsete problemer, der kræver en akut løsning.