Find din lokale håndværker her:

Søg

Glarmester Køge

Glarmesteren her køre dagligt til Køge

 

 

Glarmester Køge 

Din lokale glarmester står klar til at hjælpe, uanset om det er i din private bolig, i en virksomhed eller i en offentlig institution, 
I har brug for professionel hjælp. Især i institutioner kan det være nyttigt, fordi der ofte er skærpede krav til eksempelvis ruder.

Hvis I for eksempel har en sportshal, kan det være meget farligt, hvis spejlene går i stykker. Her kan glarmesteren i Køge hjælpe med at anbefale og opsætte spejle, der ikke splintrer, når de bliver smadret. 
Det samme gælder i køkkenet, hvor du måske har glaslåger i skabene.

Faktisk gælder det i alle husets rum, hvor du har anvendt glas. Hvis du skal bruge glasrammer med specifikke mål til for eksempel billeder og spejle, kan en glarmester også nemt klare det. 

En glarmesters har mange forskellige arbejdsopgaver, så der er næsten ingen grænser for, hvad han kan hjælpe dig med.  

Hvis bare arbejdet har noget med glas at gøre, er det din lokale glarmester, du skal have fat i. 
Glas bruges mange forskellige steder i hjemmet, så det er næsten garanteret, at du indimellem har brug for en glarmester – og det kan tit være akut.  

Derfor er det praktisk at have en lokal glarmester i Frederiksværk, som du kan ringe til, hvis du for brug for hjælp eller der opstår akutte problemer.


Køge Kommune

Torvet 1
4600 Køge
e-mail: raadhus@koege.dk

Tlf. 5667 6767

Åbningstider og telefontider:
Mandag – Onsdag 9,00 – 14,00
Torsdag 12,00 – 18,00
Fredag   09,00 – 13,00 

Teknik- og Miljøforvaltningen Forvaltningen beskæftiger sig med byplanlægning, byfornyelse, natur- og miljøbeskyttelse, veje og parker, byggemodning, byggeri og kommunens bygninger.  e-mail: tmf@koege.dk