Find din lokale håndværker her:

Søg

Murer Køge

Find din lokale murer her

Find den rette murer i Køge til dine behov

Lad en faglært murer fra Køge og omegn stå for murer arbejde i dit hjem

Står du foran en større renovering af dit hjem eller måske endda foran etablering af et splinternyt hus med plads til hele familien, kan der hurtigt blive brug for assistance fra en faglært murer, der kan sit kram og ved, hvad der skal gøres. 

Nogle opgaver skal du som ufaglært ikke kaste dig ud i alene, da du hurtigt risikerer at ende på dybt vand i kraft af manglende ekspertise og erfaring. 

Murermester Jimmy Jacobsen ApS
Murer & Kloakfirmaet Niels Rasmussen A/S

Vælg en murer i Køge Kommune, du kan stole på, fra første mursten lægges

Dele af håndværkerbranchen har tendens til et blakket ry, og det er derfor vigtigt, at du ser dig godt for, når du skal vælge den rette murer til at udføre murerarbejde for dig. 
Tillid er alfa og omega for et godt samarbejde, og det er derfor helt essentielt, at denne er etableret, allerede før dit ønskede projekt går i gang og første mursten lægges.

Heldigvis er en dygtig, faglært murer ofte kun et opkald væk, og vedkommende kan typisk hjælpe dig godt på vej i forhold til både stort og småt i dit nye hjem – fra renovering af facade til etablering af badeværelse og køkken samt renovering af kloak. 
Du behøver faktisk sjældent selv at røre en finger, når din valgte murer først går i gang, og du kan derfor blot læne dig tilbage og se frem til at få det ønskede arbejde udført professionelt og på rekordtid.

Tidligere referencer siger meget om din valgte murer i Køge Kommune

En god idé er at undersøge forskellige murerfirmaers referencer fra tidligere samarbejder med private kunder. 
Sådanne referencer vil typisk være at finde på hjemmesiden hos enhver troværdig murer, og ellers er det måske værd at forhøre dig i vennekredsen.

Der er sikkert andre før dig, der har drømt om nyt køkken og bad eller en komplet renovering af facaden på drømmehuset og som derfor har erfaring med en, forhåbentlig, rigtig dygtig murer, der kan skabe fantastiske resultater på nul komma fem. 
De bedste og mest ærlige referencer får du fra de mennesker, der kender dig bedst, og den typiske svigerfar er vist altid bekendt med en murermester eller to, så hvorfor ikke høre dig ad i dit nærmeste netværk og komme ét skridt tættere på at få dine boligdrømme opfyldt? 

Murer med motivation

Et godt murerarbejde begynder med god dialog og planlægning. 
Den gode kommunikation mellem murer og kunde er vigtig for en gnidningsfri arbejdsproces uden misforståelser samt et tilfredsstillende resultat. 

Få løst dit murerarbejde af et kompetent og motiveret murerfirma. 
Du skal jo gerne ende ud med det resultat, du drømte om, da du første gang kontaktede din murer med henblik på samarbejde.

Alt indenfor murerarbejde Nybygning, tilbygning eller ombygning.

Uanset hvilket byggeprojekt du står overfor, får du et veludført håndværk leveret af din murer i tidens ånd og til tiden. 
Høj håndværksmæssig viden, ekspertise og kvalitet er grundstenene i et succesfuldt murearbejde. 

Lad din murer opfylde dine boligdrømme.
Du bliver rådgivet i alle murearbejdets facetter fra start til slut.

Murer Køge står klar til at hjælpe med dit projekt

Er du ved at bygge et nyt hus?
Det er vigtigt at være opmærksom på f.eks. størrelsen og placeringen af dit hus, og husk altid at søge byggetilladelse, før du går i gang med at bygge.

Der er en række regler, der kan påvirke dit byggeri, f.eks. lokalplanen, kommuneplanen og deklarationer/servitutter, der kan være registreret på din ejendom.
Du skal huske at anmelde alle ændringer til BBR.


Køge Kommune

Torvet 1
4600 Køge
e-mail: raadhus@koege.dk

Tlf. 5667 6767

Åbningstider og telefontider:
Mandag – Onsdag 9,00 – 14,00
Torsdag 12,00 – 18,00
Fredag   09,00 – 13,00 

Teknik- og Miljøforvaltningen Forvaltningen beskæftiger sig med byplanlægning, byfornyelse, natur- og miljøbeskyttelse, veje og parker, byggemodning, byggeri og kommunens bygninger.  e-mail: tmf@koege.dk