Find din lokale håndværker her:

Søg

VVS Køge

Søger du en lokal vvs installatør ?

Ring til VVS-installatøren i Køge, når du står i problemer til knæene... eller værre
Det er ikke sjovt at stå i problemer op til hverken knæene eller halsen - uanset hvad disse problemer end måtte være. Det kan ofte være svært at ordne disse selv, og præcis dér kommer VVS-installatøren ind i billedet. Når du ringer efter den autoriserede og rutinerede VVS-installatør, så er du både sikker på at komme problemet korrekt til livs, samt at det selvfølgelig sker inden for meget kort tid.

Brug en lokal VVS-installatør fra Køge 

Har du et køkken eller badeværelse, der trænger til at blive renoveret? Så kan det være en god idé at hyre en professionel VVS-installatør, der kan hjælpe dig med VVS-installationerne. Her på siden finder du en oversigt over de VVS-installatører, der befinder sig i Køge Kommune. Det er nemlig mest økonomisk at hyre en, der bor i nærheden af din bolig, men det er også vigtigt, hvis der opstår et akut behov for hjælp. Ligegyldigt om det drejer sig om installationer i ældre anlæg eller ny opførte byggerier, så kan en VVS-installatør være behjælpelig med at ordne din VVS-opgave.
Eksempelvis:
- Opsætning af bruseniche, wc, badekar, håndvask, m.m.
- Reparationer af allerede eksisterende installationer
- Opstilling af gasapparater som komfur, vandvarmer eller radiator
- Montering af vandmålere og brandinstallationer
- Problemidentifikation i afløb samt rådgivning om vedligeholdelse

En VVS-installatør i Køge kan hjælpe dig med mange opgaver 

VVS-faget er alsidigt, og hyrer du en VVS-installatør vil du ikke bare kunne få udført ovenstående, men også et væld af andre opgaver. Lige fra små, simple opgaver til udarbejdelse af konkrete tilbud på store byggeprojekter og projektledelse. Hyrer du en autoriseret VVS-installatør er du sikker på, at VVS-arbejdet udføres korrekt i forhold til sikkerhed, kvalitet og holdbarhed på selve opgaven.  Der er altså ingen opgave der er for lille eller for stor, hvis blot du finder den rette VVS’er til at udføre opgaven.  
Har du et stort projekt, du ønsker et tilbud på? Så finder du her på siden en oversigt over de forskellige VVS’ere i Køge Kommune. I forbindelse med et stort projekt er der mange ting, der skal overvejes nøje. Vælg en autoriseret VVS-installatør som projektleder, der sørger for at danne et overblik over opgavens opfang, så du er sikker på, at der ikke gås på kompromis, hvad angår hverken tidsplan, økonomi eller kvalitet.

Ønsker du et tilbud på VVS i Køge Kommune? 

Det er ikke sjovt, hvis du pludselig står i problemer til halsen, fordi et vandrør er sprunget. Opstår der akutte problemer, er det altid en god idé at ringe til en lokal håndværker, der kan komme med kort varsel, så problemet ordnes, inden det udvikler sig. Uanset, hvilket projekt du har i tankerne, er det altid fordelagtigt at vælge lokal arbejdskraft, så du ikke skal betale for håndværkernes transport. Samtidig støtter du den kommune, du bor I, hvilket ikke kun kommer din lokale håndværker til gode, men hele kommunen. 
Disse opgaver kan eksempelvis inkludere:        
Opstilling af gasapparater, såsom komfur, radiator eller vandvarmer        
Opsætning af diverse VVS-installationer, fx håndvask, bruseniche, badekar, w.c m.m.        
Reparation af diverse installationer         
Montering af vandmålere og brandinstallationer        
Identifikation af problemer i afløb eller installationer og instruktion om hvordan disse fremover bør vedligeholdes.

 

Kim Larsen Gasteknik ApS
Mølbak vvs & Gasteknik ApS
Bjæverskov og Ørslev VVS