Find din lokale håndværker her:

Søg

Badeværelse Køge

Renovering eller nyt badeværelse?

Indhent gratis tilbud på nyt badeværelse.

 

Murermester Jimmy Jacobsen ApS
Murer & Kloakfirmaet Niels Rasmussen A/S
Bjæverskov og Ørslev VVS
Aastrand Tømrerentreprise

Badeværelse Køge 

Renovering af badeværelser kan være en stor og udfordrende opgave, men det kan også være en fantastisk måde at forbedre både funktionaliteten og udseendet af dit badeværelse. Her er nogle vigtige overvejelser, når det kommer til renovering af badeværelser:

  1. Budget: Det er vigtigt at have et realistisk budget på plads, inden du begynder på renoveringen. Dette vil hjælpe dig med at beslutte, hvilke materialer og tjenester du har råd til, og hvor du skal prioritere dine ressourcer.

  2. Design: Overvej det overordnede design af dit badeværelse, inklusive farveskema, belysning, opbevaring og pladsudnyttelse. Du kan også overveje at tilføje nogle moderne funktioner, såsom et dobbelt brusehoved eller en badeværelsesvask med indbygget lys.

  3. Materialer: Vælg de materialer, du vil bruge i din renovering, såsom fliser, badekar, toiletter, vask og armaturer. Kvaliteten af materialerne vil påvirke holdbarheden og udseendet af dit badeværelse på lang sigt.

  4. Håndværkere: At finde de rigtige håndværkere til din renovering er afgørende for succes. Sørg for at ansætte professionelle, der har erfaring med badeværelsesrenovering, og som kan levere høj kvalitet og pålideligt arbejde.

  5. Tidsplan: Planlægning af renoveringsprojektet er vigtigt for at sikre, at alt går som planlagt og inden for tidsrammen. Sørg for at tage højde for eventuelle forsinkelser og potentielle udfordringer, såsom skjulte problemer, der kan opstå, når du begynder at rive ned vægge og gulve.

Renovering af badeværelser kan være en stor investering, men det kan også øge værdien af dit hjem og give dig et mere funktionelt og moderne badeværelse. Med de rigtige overvejelser og planlægning kan du opnå en smuk og holdbar renovering af dit badeværelse.

Grundig rådgivning i badeværelser fra din specialist i Køge 

Specialisten i Køge lytter til dine ønsker og behov, før du skal tage stilling indretningen.

Måske er dit ønske kun at få nyt sanitet, måske skal du blot have nogle fliser og klinker udskiftes, eller måske mangler skabsplads. 
Det kan også være, at løsningen er en total udskiftning. ​

 

Badeværelse specialisten Køge følger med i tidens tendenser.

Det er din garanti for, at du får et smukt, praktisk og holdbart badeværelse. 
Samarbejde med andre faggrupper i Køge som for eksempel elektrikere, tømrere, murere og VVS-installatører, gør at alle krav og regler opfyldes.​