Find din lokale håndværker her:

Gulvafslibning Køge - find din lokale gulvafsliber her

Gulvafslibning Køge

Gulvafslibning på alle typer trægulve i Køge

som er nedslidte, gennemslidte, misfarvede, malede, hvor der er lim, spartelmasse / nivelleringsmasse. Gulve er meget forskellige og kræver derfor forskellige behandlinger. Din lokale gulvmand, fra Køge og omegn, står til rådighed for dig. Klik på fagmanden og få et GRATIS tilbud.

Kim's Gulvslibning
Vordingborg 212,
4682 Tureby
4056XXXX

Gulvafslibning Køge

Slibning og høvling 

Mest almindelig er en gulvafslibning af trægulve. Afslibningen gør trægulvet nyt og friskt i strukturen, overfladen bliver som ny igen. Det kan være nødvendigt at give gulvet en afhøvling, sådan at man kommer mere til bunds i behandlingen. Gulvafhøvling er gerne løsningen, når gulvet forud har været behandlet med eksempelvis fernis. Brug den lokale gulvafsliber fra Køge og omegn.

Behandling og vedligeholdelse 

Behandling af trægulv med lak gør det nemmere for dig at vedligeholde gulvet, mens lud behandling kræver mere omsorg fra din side. Valget af gulvbehandling, kan derfor være en balance mellem 'olie og knofedt', forstået på den måde at du skal være indstillet på, at gulvet kræver nogen vedligeholdelse. Selvfølgelig kan man også vælge at have en helt anden gulvbelægning end træ. Din gulvafsliber fra Køge og omegn er behjælpelig med gode råd. 

Kompetent rådgivning fra din gulvmand

Når gulvet trænger til behandling, er det en god idé at rådføre sig med en erfaren og kompetent gulvmand. Her får du gode råd om alt fra gulvlægning til efterbehandling. Med en professionel gulvekspert ved hånden er alt, du skal tænke på, hvordan du ønsker det endelige resultat. Din gulvmand klarer resten.

Faglig ekspertise og indsigt 

Gør brug af en gulvmand, der ved, hvad han har med at gøre, fordi han har faglig ekspertise og indsigt i håndværksfaget. Det er nødvendigt med faglig viden, når gulvet trænger til en kærlig hånd for at opnå det bedste og mest holdbare resultat.