Find din lokale håndværker her:

Søg

Handymann - Multiservice I Frederikssund - få et lokalt gratis tilbud

 

Anlæg & EjendomsService Totalis ApS
Dådyrvej 105
4050 Skibby
40 1XXXX

Handymann I Frederikssund

 

Handymann I Frederikssund- klarer alle opgaver for dig

Hvem er det lige, du skal ringe til, hvis vandhanen drypper eller vandet i toilettet løber? Hvis du eksempelvis skal have monteret nye møbler eller hårde hvidevarer? En handyman I Frederikssund er et godt bud. Få hjælp til store og små opgaver både inde og ude.

Dygtig handymann fra I Frederikssund

Ofte er den dygtige handymann uddannet håndværker, og han kan tilbyde professionelt udført håndværksarbejde indenfor et eller flere fagområder I Frederikssund. Det kan være snedkerarbejde, blikkenslagerarbejde eller andre ting, som din handymann udfører i topkvalitet. Samtidig tilbyder han andre ydelser, som snedkeren i almindelighed ikke påtager sig. En dygtig handymann fra I Frederikssund kan være anvendelig på mange områder. 

Bred service i I Frederikssund

Eksempelvis er det en mulighed i forbindelse med flytning, at en dygtig handymann hjælper med flytningen, og efterfølgende hjælper med at få boligen i orden. Det kan være både at trække og fastgøre kabler, at rengøre, male, ordne haven, køre affald væk, udskifte toilettet. Er din handymann faguddannet håndværker, giver han gode råd om, hvordan man bedst løser den ene eller anden opgave. Spørg din handymann I Frederikssund til råds.