Find din lokale håndværker her:

Søg

Brolægger Egedal

Lokale brolæggere i din kommune

Skal du bruge en lokal brolægger fra Egedal kommune?

Det er ikke altid det rigtige at finde en billig brolægger, men det kan være en god ide at få brolægger priser fra et lokalt brolægger firma. Læs mere her

J-M-J Hus & Haveservice
Egedal Anlæg & Ejendomsservice Aps

Skal du bruge en Brolægger i Egedal?

Så tag en lokal brolægger med på råd.    

Tilkald din lokale brolægger fra Egedal, når du ønsker at få lagt fliserne pænt foran huset.

Når I har købt nyt hus, og terrassen lige skal have en overhaling. Eller når indgangspartiet til din bolig trænger til et frisk pust.

Skal du bygge nyt hus

Vær altid opmærksom på størrelsen og placeringen af dit byggeri, og du skal altid søge om byggetilladelse. Det kan være kompliceret at bygge bygge nyt hus.
Derfor er det vigtigt, at du er opmærksom på for eksempel størrelsen og placering af dit hus, og altid huske at søge om byggetilladelse inden du går igang med byggeriet.

Der er en lang række regler, som kan påvirke dit byggeri, for eksempel lokalplanen, kommuneplanen og deklarationer/servitutter, der kan være tinglyst på din ejendom.

Det kan være en god ide at anskaffe en rådgiver.

Ansøg om byggetilladelse

Der skal ansøge om byggetilladelse hos kommunen, inden byggeriet går i gang.
Du skal søge digitalt via Byg og Miljø.  

Skal du bygge nyt hus

Vær altid opmærksom på størrelsen og placeringen af dit byggeri, og du skal altid søge om byggetilladelse. Det kan være kompliceret at bygge bygge nyt hus. Derfor er det vigtigt, at du er opmærksom på for eksempel størrelsen og placering af dit hus, og altid huske at søge om byggetilladelse inden du går igang med byggeriet. Der er en lang række regler, som kan påvirke dit byggeri, for eksempel lokalplanen, kommuneplanen og deklarationer/servitutter, der kan være tinglyst på din ejendom. Det kan være en god ide at anskaffe en rådgiver

Udvider du ikke bolig- eller etagearealet, skal du ikke ansøge om byggetilladelse.

Du kan foretage ændringer uden ansøgning, hvis der er tale om både indvendige og udvendige ændringer.  Døre og vinduer, altanudskiftning og for ændringer i materiale, farvesætning og lignende skal der heller ikke søges. Du skal dog sikre dig at der ikke er krav i lokalplanen eller servitutter på ejendommen. Du skal huske at indberette eventuelle ændringer til BBR. Som hovedregel skal du have tilladelse til at bygge nyt, bygge til og bygge om, samt ændre anvendelse af eksisterende byggeri. Mindre bygninger (skure, overdækninger, carporte og lignende), skal ikke altid have byggetilladelse, men de er dog omfattet af en del regler.

Gode argumenter for at vælge en lokal Håndværker  

Du sparer både tid og penge. Håndværkeren tager sig betalt pr. time, han bruger på din opgave, men har du tænkt på, at han starter uret, så snart han sætter sig bag rattet og begynder turen mod dit hjem? 
Derfor kan du give dig selv en betydelig rabat ved at finde en lokal håndværker på håndværkernøglen.dk.  
Desuden får de unge håndværkere bedre muligheder for at finde lokale lærepladser, når du giver din opgave til en håndværker tæt på dig.  

På håndværkernøglen.dk Egedal Kommune finder du lokale brolæggere i nedenstående postnumre og byer:

2765 Smørum - 3650 Ølstykke - 3360 Stenløse 3670 Veksø Sjælland

   

 


Find lokale Håndværkere i Egedal Kommune i postnumrene :
2765 Smørum - 3650 Ølstykke - 3660 Stenløse - 3670 Veksø