Find din lokale håndværker her:

Søg

Entreprenør Egedal

Find din lokale entreprenør her

Den kreative entreprenør i Egedal har mange betydninger

Du kender med garanti begrebet entreprenør.
I ordets oprindelige betydning, blev det oftest anvendt om en købmand eller eventyrer, og som betegnelse for en kreativ, idérig iværksætter.

Selvom betegnelsen entreprenør også kendes fra lager, transport, logistik, forbinder vi næsten altid entreprenører med bygge- og anlægsbranchen.

Hennings Kloakrens A/S

Succesfuld entreprise kræver dygtige medarbejdere

Hos din entreprenør er fagligheden i højsædet. Vores medarbejdere er kvalificerede inden for deres felt, og er uddannede i alt lige fra reparation og installation af maskiner, Vi beskæftiger tømrer, snedkere, murer, og samarbejder med et kompetent felt af arkitekter og bygningskonstruktører. 

Nårentreprenøren laver tilbud på en totalentreprise, er det vigtigt for os, at vi skaber samarbejde med de bedste på deres felt.
Dette for at imødekomme, at dit byggeprojekt skal lykkes til din fulde tilfredshed

Din entreprenør Egedal udfører totalentreprise

Din entreprenør tilbyder totalentreprise på alt inden for bygge- og anlægsarbejde.
Når du har indgået en aftale med din entreprenør, kan du være sikker på at aftalen bliver overholdt til punkt og prikke.

Entreprenøren behandler dit byggeprojekt professionelt fra første dag på byggepladsen til det sidste byggeaffald er ryddet op, og dit projekt står færdigt.

Vognmandskørsel, grus og maskinudlejning

Erfaringen hos din entreprenør er stor, både med store og komplicerede byggeprojekter og inden for helt almindelige entreprenøropgaver.
Nogle entreprenører tilbyder udlejning af diverse maskiner, så du har mulighed for at anvende det helt rigtige udstyr, hvis du gerne vil stå for dit eget byggeprojekt.

Vi har vores egne dygtige entreprenørmaskinmekanikere, som hele tiden sørger for at vores maskinpark er klar til brug.
Har du brug for levering af byggematerialer, tilbyder vi også forskellig typer af vognmandskørsel, for eksempel kørsel af sten, sand og grus til din byggeplads. Du kan selvfølgelig også leje en lastvogn, hvis du har materiale du selv vil fragte. 

Når du lejer maskiner i vores maskinpark, er vask af maskiner efter brug inkluderet i lejen. Ligesom maskinerne får et servicetjek, inden udlejning. 

Ansøgning om byggetilladelse

Der skal ansøge om byggetilladelse hos kommunen, inden byggeriet går i gang.  Du skal søge digitalt via Byg og Miljø.  

Egedal Rådhus
Tlf, 7259 6000
Dronning Dagmars Vej 200 
3650 Ølstykke 
Hjemmeside:
https://www.egedalkommune.dk