Find din lokale håndværker her:

Søg

Anlægsgartner Roskilde

Er det nu du skal have hjælp til din have?

Hos din lokale anlægsgartner i Roskilde og omegn har du mulighed for at få faglig vejledning, så du er sikker på, at du træffer de rigtige valg, til den rigtige pris. 

Tomsø Anlæg & Service
RN BYG & ANLÆG - Vindinge
Anlægsgartnerfirmaet Dahlgaard ApS
Gyldenvang Anlæg & Entrprise
Anlæg & EjendomsService Totalis ApS
Anlægsgartner Gottlieb A/S
PO Anlæg & Vedligeholdelse
Tom Malling – Alt i Træer

Anlægsgartner Roskilde

En anlægsgartner, beskæftiger sig med design, anlæg og vedligeholdelse af udendørs områder såsom haver, parker, pladser og andre grønne områder. Anlægsgartnere arbejder typisk med at skabe og vedligeholde landskaber, som er smukke, funktionelle og holdbare.

De konkrete opgaver, som en anlægsgartner udfører, kan variere, men typisk vil de inkludere:

  • Design og anlæggelse af haver og landskaber: Anlægsgartnere kan hjælpe med at designe og anlægge haver, terrasser, indkørsler, stier og andre udendørsområder ved at vælge og placere planter, træer og buske samt konstruere sten- og murværk.

  • Jordarbejde og beplantning: Anlægsgartnere kan hjælpe med at forberede jorden og plante træer, buske, blomster og græs.

  • Installation af vandfunktioner: Anlægsgartnere kan installere vandfunktioner såsom springvand, bække og damme i haver og landskaber.

  • Vedligeholdelse af haver og landskaber: Anlægsgartnere kan hjælpe med at vedligeholde haver og landskaber ved at trimme træer og buske, klippe græs, beskære planter, rense og vedligeholde vandfunktioner og meget mere.

  • Opførelse af haverelaterede strukturer: Anlægsgartnere kan også opføre haverelaterede strukturer som pergolaer, hegn, terrasser og andre typer af trækonstruktioner.

Alt i alt er anlægsgartneri en alsidig profession, der kræver ekspertise inden for både design og håndværk samt en stor kærlighed til naturen.