Find din lokale håndværker her:

Søg

Maler Roskilde

Din malermester i Roskilde


Find den malermester du har brug for i Roskilde.   
Hvis du vil have frisket din bolig op med tapetsering, malet loftet eller vægge så er det en maler som kan løse opgaven. 

Det er ikke altid det rigtige at finde en billig maler men det kan være en god ide at få et maler tilbud.

Malermester Ove Duvander ApS
Janne Andersens Malerservice

Den kvalificerede maler i Roskilde vil kunne rådgive om lys og farvesammensætning.

I større bygninger som offentlige institutioner er det særlig nødvendigt at overveje virkningen af bestemte farvevalg.
I private hjem kan det bedre gå at eksperimentere, også fordi et enkelt rum bedre kan males om, hvis man fortryder. 

Udendørs maleropgaver som eksempelvis træbeskyttelse af  facader, sommerhuset eller dit plankeværk løser maleren.

Malermesteren i Roskilde, udfører herudover mange forskellige opgaver såsom renoveringer, flyttelejligheder, nybyggeri, facademaling, tag maling , maling af stuer, maling af køkkener, maling af vinduer og døre.

Nogle malermestre udfører også dekorationsopgaver både som gavlmalerier, billeder direkte på væggen, på loftet, på lærred, på dørenMen tag i alle tilfælde maleren i Roskilde med på råd, både ved nybygning og ved renovering, det kan spare både tid og penge.  

Særlige typer maling 

Ved nybygning giver maleren gerne tilbud på en samlet opgave, hvor det er en god ide at tage maleren med på råd. Smag og behag er naturligvis forskellig, og maleren respekterer dine ønsker. 

Men som fagmand kan maleren oplyse om forskellige typer af maling, som vil være særligt egnede til bestemte områder. 

Maling til udendørs brug skal klare vejrliget, men også forskellige steder indenfor i boligen vil særlige typer maling være nødvendige. 

På badeværelset og i køkkenet skal malingen kunne tåle fugt og smuds, og noget tilsvarende gælder for værksteder, kældre og lignende.

Vedligeholdelse og renovering 


Løbende vedligeholdelse klares bedst af de samme fagfolk, så maleren kender forholdene, holder øje med skader og lignende. Maleren klarer foruden det løbende malerarbejde også udbedring af vandskader eller brandskader, ligesom maleren tager sig af renovering i forbindelse med flytning. 

Det kan være svært at finde tid til at male når du skal flytte, ved at lade en proffessionel maler udføre opgaven, sikrer du dig en evt. godkendelse fra de nye indflyttere.

Opgange og andre fællesområder vil blive vedligeholdt, og maleren sørger på den måde for at holde bygningen generelt vedlige.
Maleren kan varsko, hvis taget er utæt, hvis vandrør skal udskiftes, og så videre. 

Maleren i Roskilde udfører også erhvervsopgaver så som maling, sprøjtemaling, renovering og vandskade af kontorbygninger, lagerbygninger,kontorer og forretninger.