Find din lokale håndværker her:

Søg

Murer Roskilde

Find din lokale murer her

Har du behov for hjælp til opførelse af nyt hus - eller måske vedligehold eller reparationsopgaver?
Så kan en dygtig lokal murer i Roskilde løse opgaven for dig. En murer er ikke bare faguddannet til at klare alt det praktiske arbejde. 

Mureren kan nemlig også rådgive dig om design, der matcher din smag.
Du kan selvfølgelig også få hjælp til at vælge kvalitetsmaterialer til gode priser. Endelig kan mureren hjælpe dig med gode råd om vedligehold om murer arbejde. 

Murerfirmaet Ebbe Hansen
Murermester Ib Larsen
Lorentzen Entreprise ApS

En erfaren murer klarer opgaven hurtigt og professionelt

Skal du have opført en støttemur i haven - eller måske en skillevæg inden døre? Eller har du måske brug for at få opført familiens drømmehus helt fra grunden? Det kan også være, du har behov for pudsning af facade eller måske isolering af huset.  Så er det mureren, du skal have fat i.  

Få hjælp til reparation af forsikringsskader

En dygtig murer kan naturligvis også udbedre forsikringsskader for dig. Det er typisk en forsikringsskade, hvis den er opstået pludseligt.  Men der er stor forskel på, hvad forskellige forsikringspolicer dækker. Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at du sikrer dig hos forsikringsselskabet, at de vil dække udbedring af skaden.

Murerarbejde er tungt og tidskrævende 

Det kan være meget svært at overskue, hvor lang tid en bestemt opgave vil tage. 
Selv små projekter tager let mange dyrebare arbejdstimer, som du måske skal lægge i din fritid. 

Hvis arbejdet endda bliver mere, end du kan magte, skal du måske alligevel have fat i mureren senere. I værste fald har du spildt de penge, du har brugt til materialerne. 

Til gengæld kan mureren klare opgaven for dig - så du kan bruge fritiden sammen med familien.

Du får kvalitetsarbejde

 En udlært murer har en stor viden om design, opbygning af murværk og selvfølgelig materialer. Den viden kan det være svært for gør det selv-håndværkere at matche. Så hvis du ikke er sikker på, at du har styr på alt, kan du trygt overlade opgaven til mureren.

Det sikrer dig nemlig mod fejl, der risikerer at blive rigtig dyre i fremtiden.  

Du undgår store bøder - eller nedrivning

Hvis du vil bygge nyt - eller foretage omfattende renovering - skal du have helt styr på love og regler. 
Ellers kan det ske, at det færdige arbejde ikke er lovligt. Det kan betyde store bøder - og nedsat boligværdi. I værste fald får du et krav om nedrivning af byggeriet.  

Den risiko skal du ikke bekymre dig om, når du får en murer til at klare arbejdet. Mureren kender loven - så du kan roligt sætte arbejdet i gang.

Find en lokal murer i Roskilde allerede i dag

Ring eller send en mail og få en uforpligtende snak med mureren. Det koster ikke noget at blive klogere på, hvordan du får løst opgaven sikkert og professionelt.