Find din lokale håndværker her:

Søg

Tømrer Roskilde

Få kyndig vejledning fra din lokale tømrer i Roskilde

Brug den lokale tømrer i Roskilde - tættere på, tættere samarbejde. 

En uddannet tømrer i Roskilde kan udføre de fleste opgaver i træ, og samtidig har han eller hun mulighed for at rådgive dig omkring konkrete løsningsmuligheder samt materialevalg, inden opgaven påbegyndes. 

En tømrer uddannelsesforløb er på 4-5 år, han har derfor allerede gode kendskaber til træ når han er færdiguddannet.

JJ Tømrer og Snedker A/S
Tømrermester Andersen
Lorentzen Entreprise ApS
Den Alsidige - Den Alsidige Kloak
Kvalitetshåndværkeren ApS

Alt i tømrerarbejde nybyg, renovering eller vedligehold

Uanset, hvad du skal bruge en tømrer til, er opgaven varetaget af dygtige tømrere fra Roskilde.  
Du kan regne med et team, der kan samarbejde med andre håndværkere i større byggeprojekter og samtidig varetage små ad hoc opgaver. 

Det er muligt selv at foretage små tømrer reparationer 
Det er muligt selv at opsætte en hylde og foretage små reparationer i din bolig, men det er ofte både lettere og hurtigere, hvis du hyrer en professionel tømrer til at udføre arbejdsopgaverne – især hvis de er af større art end ovenstående.  

Bor du i Roskilde, er det en god idé at hyre en lokal tømrer i Roskilde.  Det er billigere i forhold til transport, hvilket betyder, at du sparer penge på transportomkostninger, men også at din opgave bliver udført hurtigere.


Tømrer med tiden, til tiden 

De to vigtigste parametre, en tømrer skal kunne leve op til, er at følge med tiden; altså have en finger på pulsen og vide, hvor boligtendensen flytter sig henad og at overholde tiden. Din tømrer fra Roskilde og omegn leverer et moderne og professionelt arbejde til den tid, I har aftalt.

Professionel hjælp og rådgivning af din tømrer. Du kan sikkert godt selv sætte en hylde op eller foretage små reparationer i boligen, men mange gange er det både nemmere og hurtigere at lade en professionel tømrer udføre arbejdet.

Skal du bygge et skur i haven, eller står du over for at skulle i gang med et større byggeprojekt, så er der hjælp at hente hos tømreren. 
Brug den lokale tømrer i Roskilde Kommune - tættere på, tættere samarbejde.

En tømrer ser desuden flere og andre muligheder, end dem, der ikke har erfaring med at tømrerarbejde, fordi han har den rette uddannelse samt erfaring inden for området. 

En tømrer har desuden et dybdegående kendskab til andre materialer – eksempelvis kork og vinyl. Det er altså en god idé at rådgive dig med en tømrer, inden du beslutter dig for, hvordan din opgave skal løses.

Murer Roskilde 

Når du skal bygge nyt, bygge til eller måske bygge om, kommer du nok til at hilse en murer velkommen på din adresse en af dagene. Som hans titel fortæller dig, kan han bygge strukturens skelet – murene. Men han kan også udsmykke dit badeværelse med smukke klinker og give køkkenet et moderne, rustikt look.

Du skal huske at anmelde alle ændringer til BBR.

Som hovedregel skal du have tilladelse til at bygge nyt, til- og ombygge samt til at ændre anvendelsen af eksisterende bygninger