Find din lokale håndværker her:

Søg

Containerudlejning Roskilde

Lej containere lokalt så sparer du i transport og på miljøet.Vognmand Freddy Frederiksen ApS
RTR Gruppen RTR A/S & Kloakservice ApS

Containerudlejning Roskilde

Containere fås i mange størrelser og modeller, fra den velkendte, grønne affaldscontainer over trådburet til de helt store containere.  

Sidstnævnte fås både med og uden køl og med åbning bagest eller bred åbning i siden, mens trådburet er særdeles velegnet til pap og andet brandbart materiale.

Hold styr på affald og sikkerhed mens du bygger om.

Ombygning og renovering medfører naturligt store mængder af byggematerialer, som skal skaffes af vejen. Lejer du en container, kan du løbende få byggeaffaldet af syne. 
Det letter ikke alene arbejdet, men minimerer også risikoen for, at nogen kommer til skade i byggerodet.  

Er materialerne af direkte sundhedsskadelig karakter som eksempelvis asbest, kan du leje en lukket container speciel til problematisk affald.  

Er behovet opbevaring af eksempelvis fødevarer ved bestemte temperaturer, er en køle- eller frysecontainer en nem løsning. Disse containere tilsluttes el og kendes fra bl.a. festivalpladser, men er velegnet i alle tilfælde, hvor kravene til opbevaring af fødevarer er høje.

Flyt uden stress med en container

At flytte sig selv og sit – ja måske hele familiens – habengut er en situation, som de fleste tænker tilbage på med lettelse, når det er overstået. 
Det, der måske ikke syner af så meget, kan fylde en hel del, når det skal pakkes i kasser og stables – og ikke mindst fragtes videre til en ny bolig, hvor det så gerne skal pakkes hurtigt ud igen.

Den tid har man måske ikke, og så kan det være en god løsning at leje en container.  Får man opsat en container ved sin nuværende bolig, kan man i ro og mag gå og pakke ned og arrangere, stable og flytte rundt, så processen bliver uden stress og meget mere struktureret. 
Når alt er pakket og klart, transporteres containeren hen til den nye bolig, hvor man tilsvarende kan gå og pakke ud i ro og mag lige så længe, man har lejet containeren i Roskilde Kommune. 

Den perfekte åbning – også til dig

Containere fås med flere forskellige åbninger. Containere med åbning i siden fungerer perfekt som salgsboder, da man kan indrette, opbevare og sælge tingene fra samme container. 
Containere som salgsboder ses hyppigt på festivaler og markedspladser. Efter endt brug afhentes containeren, og man skal således ikke tænke yderligere på opbevaring. 

Med containerudlejning i Roskilde Kommune kan du få dækket ethvert behov, også et eventuelt behov for markedsføring.
Lokal containerudlejning i Roskilde Kommune og omegn finder du hurtigt her.


Find lokale Håndværkere i Roskilde Kommune her i postnumrene :

4000 Roskilde - 4040 Jyllinge - 4130 Viby Sj. - 4621 Gadstrup