Find din lokale håndværker her:

Søg

Byggemarked Taastrup - støt dit lokale byggemarked

 

Bauhaus Roskilde
Industrivej 52
4000 Roskilde
46 3XXXX

Byggemarked Taastrup

Gør det selv manden vælger det lokale byggemarked i Taastrup

Tag en tur i dit lokale byggemarked i Taastrup, når det er tid til at sætte nye fliser op, male eller måske købe den nye lampe til entréen, som lige gør det sidste. Du finder køkkenelementer, diverse typer af værktøj, greb, skruer mv. Samt et godt udvalgt af bademåtter, lamper, lyskæder, skamler, tørrestativer, døre og dørkarme.

Alt under et tag hos dit byggemarked i Taastrup

Dit lokale byggemarked i Taastrup byder på alt, hvad hjertet begærer af værktøj, VVS-artikler, træ, mursten, vinduer, l-artikler og meget mere. Uanset om du er professionel håndværker, eller passioneret handy man, finder du materialer til dit næste byggeeprojekt i dit lokale byggemarked.  Du kan hurtigt komme til at føle dig, som et lille barn i en meget stor slikforretning. 

Dit byggemarked er også online

Hvis du lige står og mangler den skrue eller en blot, en bidetang eller en hasp, kan du altid klikke ind på dit online byggemarkedi Taastrup. Her føres samme sortiment, som i det fysiske byggemarkeder. Den eneste forskel er, at dit online byggemarked altid har åbent. Her kan du i ro og mag klikke dig igennem produkterne, og købe de materialer du mangler. Byggemarkedet i Taastrup har altid åbent og har altid lige det, du står og mangler.