Find din lokale håndværker her:

Søg

Maler Solrød

Man skal kunne se helheden i detaljen og detaljen i helheden, når man sætter sig for at mal

Farven på dine vægge kan afgøre, hvor stort rummet føles. Nuancen er rammen om stemningen.
En professionel maler i Solrød kender sit farvekort og holder både kreativitet og teknikker ved lige.

For som en berømt maler engang sagde, så er det let at male, når man ikke ved, hvordan man gør. Men specialisten ser det, for det krævende håndværk, det er.

Det er ikke altid det rigtige at finde en billig maler men det kan være en god ide at få flere maler tilbud.

Malermester Henning Jørgensen
Malermester René Reinholdt Jensen ApS
Malermester Thomas Zimmermann

Maler i Solrød og omegn er faguddannet    

Din faguddannede maler klarer mange forskellige opgaver indenfor malerfaget. Både private kunder, erhvervskunder og offentlige institutioner kan regne med malerens kompetente arbejde. Små eller store opgaver, indendørs eller udendørs - din maler sætter en ære i at udføre et ordentligt stykke arbejde. Malerfaget omfatter foruden det egentlige malerarbejde også tapetsering og som regel behandling af gulve og andet træværk i bygningen. 

Lys og farver - få hjælp fra en maler i Solrød og omegn 

Desuden vil den kvalificerede maler kunne rådgive om lys og farvesammensætning. I større bygninger som offentlige institutioner er det særlig nødvendigt at overveje virkningen af bestemte farvevalg. I private hjem kan det bedre gå at eksperimentere, også fordi et enkelt rum bedre kan males om, hvis man fortryder. Men tag i alle tilfælde maleren fra Solrød og omegn med på råd. 
Desuden vil den kvalificerede maler kunne rådgive om lys og farvesammensætning. I større bygninger som offentlige institutioner er det særlig nødvendigt at overveje virkningen af bestemte farvevalg. 
I private hjem kan det bedre gå at eksperimentere, også fordi et enkelt rum bedre kan males om, hvis man fortryder. 
Men tag i alle tilfælde maleren med på råd, både ved nybygning og ved renovering, det kan spare både tid og penge. 

Maler i Solrød kommer med store og små pensler  

Man skal kunne se helheden i detaljen og detaljen i helheden, når man sætter sig for at male. Få løst store og små maleropgaver af en kompetent maler i Solrød med passion for det gamle håndværk, der hele tiden udvikler sig. En maler fra Solrød og omegn sætter farve på tilværelsen  Få en maler fra Solrød til nybyg, vedligehold eller ren og skær, fordi du trænger til ny kulør på tilværelsen og på væggene. Grundighed, kreativitet, helhed og detalje går op i en højere enhed med en professionel maler.

Vedligeholdelse og renovering

I offentlige bygninger, i større erhvervsejendomme og i boligforeninger er det en fordel at have faste aftaler med maleren fra Solrød. Løbende vedligeholdelse klares bedst af de samme fagfolk, så maleren kender forholdene, holder øje med skader og lignende. Maleren klarer foruden det løbende malerarbejde også udbedring af vandskader eller brandskader, ligesom maleren tager sig af renovering i forbindelse med flytning. Opgange og andre fællesområder vil blive vedligeholdt, og maleren sørger på den måde for at holde bygningen generelt vedlige. Maleren kan varsko, hvis taget er utæt, hvis vandrør skal udskiftes, og så videre.

Udvendig vedligeholdelse  

Den udvendige vedligeholdelse af bygninger kræver en fagmand, især fordi det i særlig grad gælder om at beskytte ejendommen. Bygningen skal selvfølgelig se pæn og præsentabel ud, men det er samtidig vigtigt, at træværket ikke rådner eller tørrer ud, at pudset ikke falder af væggene og den slags. Din faguddanede maler rådgiver dig om vedligeholdelse af bygningen og påtager sig at klare enhver omgave relateret til malerfaget. Spørg din maler til råds.