Find din lokale håndværker her:

Søg

VVS Solrød

Søger du en lokal vvs installatør ?

Din lokale VVS’er i Solrød Kommune står klar til at hjælpe
Hvis du har en VVS-installation, der trænger til fornyelse, kan det være en fordel at hyre en professionel VVS’er fra lokal området. Det samme gør sig gældende, hvis du skal have monteret et toilet eller en ny vandhane. 

VVS renovering eller bare en kærlig hånd

Du kan du få hjælp til at renovere de gamle VVS-installationer, hvis de trænger til en kærlig hånd. I de fleste tilfælde er det en god idé at hyre en lokal håndværker, fordi du slipper for transportomkostningerne. Bor du i Solrød, har du derfor en fordel ved at hyre en VVS’er fra Solrød. Din lokale blikkenslager, kan uanset opgavens omfang hjælpe dig med at få installeret eller fjerne VVS-installationer. Om det er et nybyggeri eller i en ældre bolig, har heller ingen betydning; den rette VVS-montør uden tvivl hjælpe dig. Din lokale VVS’er kan bl.a. hjælpe med følgende: - Reparation af elinstallationer - At opsætte et VVS-enheder; komfur, vandvarmere og radiatorer  - At opsætte bruseniche, badekar, håndvask og så videre  - Rådgivning af vedligeholdelse

Din VVS’er i Solrød hjælper alle

Når du hyrer den rigtige VVS-installatør, har du ikke bare mulighed for at få udført de opgaver, der er listet herover, men også en lang række andre opgaver. VVS-faget er et alsidigt fag, så den enkelte VVS montør kan være behjælpelig med de helt små opgaver, til de helt store byggeopgaver som kræver projektstyring.   Når du hyrer en autoriseret VVS’er, er du sikker på, at arbejdet udføres korrekt i forhold til både sikkerhed og kvalitet. For din lokale vvs’er er der er ingen opgave, der er for lille – og der er ingen opgave, der er for stor.  Ønsker du et uforpligtende tilbud på et større projekt, kan det også sagtens lade sig gøre. Det kan være nyttigt at hyre en VVS’er som projektstyrer, hvis der skal udarbejdes en større tilbygning, da der kan være mange ting, der skal planlægges og overvejes nøje. Til gengæld er du sikker på, at opgaven forløber problemfrit.

Se et overblik over VVS i Solrød Kommune

Her på siden finder du en oversigt over VVS’ere, der findes i Solrød. På den måde er det let at danne dig et overblik over, hvem du kan ringe til, hvis du får brug for hjælp af en VVS’er. Du har samtidig alle de lokale VVS-installatører lige ved hånden, hvis der skulle opstå et akut problem, der kræver hurtig hjælp, inden problemet får lov til at udvikle sig.
Find en lokal aut. vvs-installatør her på siden.

 

VVS Peter Hilleberg A/S
Byernes varme & sanitets service A/S