Find din lokale håndværker her:

Søg

Handyman - Multiservice Solrød

Find din lokale Handyman - Multiservice

Handyman - Multiservice Solrød- klarer alle opgaver for dig - lej en handyman 

Hvem er det lige, du skal ringe til, hvis vandhanen drypper eller vandet i toilettet løber?    
En handyman Solrød er et godt bud.

Få hjælp til store og små opgaver både inde og ude.

Lundgrens Ejendomsservice ApS

Multiservice - Handyman Solrød

En dygtig handyman kan være en velsignelse i mange situationer. 
Ofte kan den professionelle handyman yde multiservice indenfor en lang række arbejdsområder, og som regel til en fornuftig pris.

Så i stedet for selv at bøvle med ophængning af billeder og lamper, svede over det grovere havearbejde, eller bakse med bedstemors sofa, som skal smides ud, vil det tit være en ideel løsning at henvende sig til et multiservicefirma, hvor den dygtige handyman klarer opgaverne. 
Løber vandet i toilettet eller driller håndvasken, har du købt møbler i Ikea og har problemer med at samle dem det kan en Handymand hjælpe dig med. 
Skal du have opsat en lampe, en hylde, tilrettet en køkkenlåge eller dør, monteret badeværelse udstyr, samlet garderobeskabet hjælper Handymanden dig gerne med at løse problemet. 
Er tiden inde til hækkeklipning, beskærer træet, malet hegnet, carporten, udhuset eller vil du have fjernet ukrudt i hækken er Handymanden du skal kontakte.

Dygtig håndværker

Ofte er den dygtige handyman uddannet håndværker, og han kan tilbyde professionelt udført håndværksarbejde indenfor et eller flere fagområder. 
Det kan være snedkerarbejde, blikkenslagerarbejde eller andre ting, som din handyman udfører i topkvalitet.

Samtidig tilbyder han andre ydelser, som snedkeren i almindelighed ikke påtager sig. Eksempelvis først at bygge et stakit omkring forhaven, og derefter slå græsset og luge havegangen.
En dygtig handyman kan være anvendelig på mange områder. 
En Handymand udfører alle mindre eller mellemstore opgaver indenfor fagområder som havemand, tømrer, maler, murer du kan også lave en aftale med ham om snerydning.

Bred service 

Man må orientere sig og få kontakt til den rigtige handyman i Solrød. 
Men i almindelighed ligger det netop i betegnelsen 'handyman', at han arbejder indenfor et meget bredt felt.

Eksempelvis er det en mulighed i forbindelse med flytning, at en dygtig handyman hjælper med flytningen, og efterfølgende hjælper med at få boligen i orden. 
Det kan være både at trække og fastgøre kabler, at rengøre, male, ordne haven, køre affald væk, udskifte toilettet.

Er din handyman faguddannet håndværker, giver han gode råd om, hvordan man bedst løser den ene eller anden opgave.
Spørg din handyman til råds.  

Både private og offentlige kunder 

Samtidig løser den dygtige handyman iSolrød opgaver både for private husstande, boligforeninger, private virksomheder og i offentlige bygninger. 
En handyman kan eksempelvis hjælpe med flytning i både en privat virksomhed eller i offentlige kontorer.

Skal der lægges tæpper, samles reoler, hænges billeder op, vil din handyman være klar med det rigtige værktøj og erfaring med jobbet. 
Også vedligeholdelse generelt såsom rensning af tagrender, maling både indvendigt og udvendigt, udskiftning af vandhaner og lignende, vil typisk være handymandens område.  

Faste aftaler 

Endvidere kan der ofte laves aftaler med en kompetent handyman i Solrød, så han for eksempel udfører vedligeholdelse i en boligforening. 
Dette kan både være mindre reparationer, rengøring og den slags, og det kan være gartnerarbejde, hvor din handyman slår græsset, klipper hækken, fejer gården, rydder sne, salter.

Både udendørs og indendørs, året rundt i al slags vejr er din handyman klar med energi, kompetence og god service. 
Og gode tilbud.