Find din lokale håndværker her:

Søg

Smed Solrød - indhent tilbud fra din lokale smed

Smed Solrød

Smeden klarer alle typer smedeopgaver

Ingen opgave er for stor og ingen er for lille, hvis du spørger din smed. Din smed udfører arbejde i alle typer jern og stålkonstruktioner. Uanset om det er hjælp til terrasser, trapper, carporte eller større stålkonstruktioner, du er ude efter, kan din smed fra Solrød hjælpe.

Få GRATIS tilbud fra:

Annoncør under Smede fra Solrød kommune er på vej.


4659XXXX

Stol på din smed fra Solrød

Du kan altid stole på din smed, både når det kommer til kvalitet, aftalte pris og aftalte tidspunkt. Du er i fokus og får altid serveret unikke løsninger til netop dine behov. Din smed fra Solrød har udstyr og værktøj til det meste og er klar på en udfordring, når du ringer.

Smarte løsninger til dit hjem 

Har du prøvet at have en god idé eller været midt i et gør det selv-projekt, hvor du pludselig finder ud af, at du mangler et specielt beslag eller en anden metalkonstruktion? I nogle tilfælde har du sikkert fundet en anden, men mindre god løsning på dit problem, og i andre tilfælde har du måske opgivet dit forehavende. Det behøver ikke at ske, hvis du sætter dig i forbindelse med en af de lokale smede Solrød. En smed kan i langt de fleste tilfælde fremstille det beslag eller den metalkonstruktion, som fuldender dit projekt.