Find din lokale håndværker her:

Søg

Haveservice Solrød

Lokal havemand, indhent tilbud her

Allround Haveservice Solrød- med helhed og detalje  

Har du en have eller et anlæg, som du ønsker en professionel haveservice mand på?

Med en professionel haveservice mand fra Solrød og omegn skal du ikke længere bekymre dig om præsentationen af din have.
Få klaret lugning, klipning, græsslåning, plantning og meget mere, når du bestiller haveservice i Solrød.

 

Anchers Havecenter ApS Anlægsgartner
B.A. Brolægning & Anlægsfirma

Haveservice er en fast vedligeholdelse af din have

Har du brug for hjælp til pasning af have, det kan være en god idé indgå et 12 måneders abonnement på haveservice, så er du sikker på, at din have altid fremstår pæn og ryddelig. 

Kompetent haveservice fra Solrød året rundt!

Hvad enten hækken skal klippes, sneen skovles eller græsplænen trimmes, er professionel haveservice en gevinst.
Foruden den behagelighed, der ligger i at overlade det praktiske arbejde til fagfolk, er resultatet samtidig synligt professionelt.
Der er nu engang forskel på at lade en faguddannet frisør klare klipningen, fremfor selv at stå foran spejlet med en trimmer eller en saks. 
Græsslåning, hækkeklipning, lugning - resultatet er i top, når professionelle folk fra Solrød og omegn klarer opgaven. 

Selvfølgelig er det også for mange en fornøjelse at sysle med havearbejde, men det ændrer sig jo ikke ved at hyre professionel hjælp til det grove.  
Erfaren haveservice tager sig gerne af snerydning, sprøjtning af ukrudt, hækkeklipning, græsslåning - og hvor mange haveejere er reelt vild med den slags arbejde?

Lader man derimod erfarne folk indenfor haveservice tage sig af de tungere opgaver, kan man selv bagefter hygge sig med at passe blomsterne, vande krydderurterne, plukke jordbær og lege med hunden. 
Eller om vinteren sidde med en varm drik bag ruden og nøjes med at kigge på sneen, i stedet for at skulle udenfor og bøvle med den.

Mere eller mindre krævende haveservice

Store grønne områder eller mange små blomsterbede og haveskulpturer. Alle haver er forskellige, ligesom haveejeres behov og ønsker er individuelle.

Få lige netop det resultat og arbejde leveret, du har brug for. 
Find din lokale haveservice mand fra Solrød og omegn her.

Boligforeninger, offentlige institutioner, erhvervsejendomme kan alle have brug for solid haveservice, blandt andet selvfølgelig fordi man på biblioteket, i børnehaven og hos fodterapeuten har andet at tage vare på end at slå græs eller skovle sne

Haveservice i Solrød som medspiller

På denne måde drejer haveservice sig ikke blot om de mere gængse opgaver med vedligeholdelse af haven. 
Forbedringer, omlægninger og nyanlægninger er også en del af den erfarne haveservice, hvor kunderne får råd og vejledning, og der kan tages beslutninger også med hensyn til fremtidig vedligeholdelse. 
Måske det ville være bedre helt at fjerne hækken ud mod vejen og sætte et plankeværk op, og derefter så græs over det hele? 
Den kompetente haveservice kan blive en god rådgiver og medspiller, både for private, for erhverv og for kunder indenfor det offentlige.