Find din lokale håndværker her:

Søg

Anlægsgartner Ringsted

Anlægsgartneren kan også rådgive dig om vedligehold af træerne

Har du brug for hjælp til have, brolægning eller anlægsarbejde? 

En lokal anlægsgartner i 4100 Ringsted og omegn kan løse både små og store opgaver for dig. 

SKJ Maskinudlejning ApS
Phillip Nolte Entreprenør & Skovservice
Mapaw Anlæg & Vedligeholdelse ApS
Cramer's Anlæg & Belægning

Få hjælp til små og store haveprojekter

Har du brug for hjælp til have, brolægning eller anlægsarbejde? 
Eller skal du have klippet plænen omkring et større offentligt byggeri eller en andelsboligforening? 

Anlægsgartneren kan også stå for rodfræsning af stubben, så plænen bliver jævn igen. Det kan også være, du gerne vil have rådgivning om valg af planter? Gartneren hjælper dig med at finde træer, buske og blomster. Det sikrer dig, at du får planter, der matcher din smag, samtidig med at de kan trives godt i jordbunden.  Du kan selvfølgelig også få en hånd til praktiske hverdagsopgaver som plæneklipning og lugning i bedene. 

Anlægsgartneren kan også hjælpe dig med at vælge materialer og anlægge en ny terrasse.  
Du kan også få hjælp til gravearbejdet, hvis du skal have gynger eller en ny trampolin til ungerne. Efter udgravningen kan gartneren sørge for, at jorden bliver transporteret væk. Men du kan selvfølgelig også vælge, at jorden skal bruges til nye højbede eller andre sjove ting i haven. Der er nemlig masser af muligheder for at få netop den have, du ønsker dig.

Få udbedret forsikringsskader af gartneren

En anlægsgartner kan også hjælpe dig med at udbedre forsikringsskader.  Det kan være, du har været ude for, at et stort træ er væltet i uvejr og skal skæres op og fragtes væk.  I mange tilfælde vil forsikringen dække den slags pludselige skader. Men for en sikkerheds skyld bør du altid kontakte forsikringsselskabet, før du beder gartneren løse en opgave for dig. Det sikrer dig tryghed for, at du ikke får uventede ekstraregninger.
Du kan for eksempel få en vurdering af om træerne i din have. Det kan være, det høje gamle træ skal beskæres.  
Men du kan også være nødt til at få træet fældet, for at det ikke vælter ned og forårsager skade i stormvejr. Efter fældning kan anlægsgartneren save træet op og køre det bort, hvis du ikke selv vil bruge det til brænde.

Kontakt en lokal Anlægsgartner i Ringsted

Du kan altid få en uforpligtende rådgivnings session og et prisoverslag på netop dit gartnerprojekt.  
Find en anlægsgartner i Ringsted allerede nu - så får du de grønne opgaver klaret hurtigt, nemt og professionelt.

Undgå uheld og bøder - bestil hjælp til snerydning

Om vinteren ligger haven selvfølgelig i dvale. Men du kan sagtens få brug for gartneren alligevel! Nogle gartnere tilbyder nemlig snerydning.  Det sikrer, at fortovet er ryddet for is og sne, så fodgængerne ikke falder og kommer til skade. Det er ekstra vigtigt, fordi du har et juridisk ansvar for, at alle kan færdes sikkert på din adresse.