Find din lokale håndværker her:

Søg

Haveservice Ringsted

Lokal havemand, indhent tilbud her


Allround haveservice i Ringsted- med helhed og detalje 
Har du en have eller et anlæg, som du ønsker en professionel haveservice mand på? Med en professionel haveservice mand fra Ringsted og omegn skal du ikke længere bekymre dig om præsentationen af din have. Få klaret lugning, klipning, græsslåning, plantning og meget mere, når du bestiller haveservice i Ringsted.

Kompetent haveservice mand fra Ringsted året rundt og omegn klarer ærterne, mens du plukker jordbær.

Kompetent haveservice fra Ringsted året rundt! Hvad enten hækken skal klippes, sneen skovles eller græsplænen trimmes, er professionel haveservice en gevinst. Foruden den behagelighed, der ligger i at overlade det praktiske arbejde til fagfolk, er resultatet samtidig synligt professionelt. Der er nu engang forskel på at lade en faguddannet frisør klare klipningen, fremfor selv at stå foran spejlet med en trimmer eller en saks. Græsslåning, hækkeklipning, lugning - resultatet er i top, når professionelle folk fra Ringsted og omegn klarer opgaven.

Mere eller mindre krævende haveservice

Store grønne områder eller mange små blomsterbede og haveskulpturer. Alle haver er forskellige, ligesom haveejeres behov og ønsker er individuelle. Få lige netop det resultat og arbejde leveret, du har brug for. Find din lokale haveservice mand fra Ringsted og omegn her.

Haveservice i Ringsted som medspiller

På denne måde drejer haveservice sig ikke blot om de mere gængse opgaver med vedligeholdelse af haven. Forbedringer, omlægninger og nyanlægninger er også en del af den erfarne haveservice, hvor kunderne får råd og vejledning, og der kan tages beslutninger også med hensyn til fremtidig vedligeholdelse. Måske det ville være bedre helt at fjerne hækken ud mod vejen og sætte et plankeværk op, og derefter så græs over det hele? Den kompetente haveservice kan blive en god rådgiver og medspiller, både for private, for erhverv og for kunder indenfor det offentlige.

 

 

Lundsgaards Multiservice
Lundgrens Ejendomsservice ApS
Mapaw Anlæg & Vedligeholdelse ApS
Frank Jensen Bygningsstruktør & Aut. Kloakmester
Cramer's Anlæg & Belægning