Find din lokale håndværker her:

Tyverialarm Odsherred - få gratis tilbud fra alarmanden

Alarm Odsherred


Salg og installation af tyverialarm i Odsherred og omegn

Der findes mange alarmer at vælge imellem i dag. Rumsensorer, som giver lyd ved bevægelse i rummet. Magnetkontakter, som giver lyd, så snart de to magneter, fx i en dør eller i et vindue, ikke længere sidder ud for hinanden. Lad dit tyverialarm firma fra Odsherred -og omegn rådgive dig og få et GRATIS tilbud

Låsesmeden v/Arne Vodstrup Thomsen
Tølløsevej 12 A-B
4340 Tølløse
4098XXXX

Tyverialarmer – en præventiv indsats mod ubudne gæster og en kilde til tryghed i og omkring din bolig

Alarmer kan hjælpe dig i forsøget på at holde dit hus fri for ubudne gæster. Et effektivt alarmsystem giver lyd fra sig, hvis du alligevel skulle få ubudent besøg. Et alarmskilt på døren kan have en vis præventiv effekt, så de ubudne gæster opgiver forsøget.


Det er vigtigt for Odsherred, at du føler dig tryg, hvor du bor

Hvis du knytter tyverialarmen i dit hjem til din telefon, får du hurtigt besked, hvis du har fået ubudne gæster og kan handle straks. Eller knyt alarmen til en vagtordning. Så er du også godt sikret, og hjælpen er hurtigt på vej. Med et funktionelt alarmsystem, er du godt sikret mod tyveri, brand, udsivningsuheld eller oversvømmelse. Tyverialarm firmaer fra Odsherred finder du nemt her. Brug det lokale tyverialarm firma fra Odsherred og omegn det betaler sig.