Find din lokale håndværker her:

Søg

VVS Odsherred

Søger du en lokal vvs installatør ?

Din lokale vvs-installatør udfører opgaver som, Gulvvarme, Gas og Vand Installationer, Fjernvarme, Ventilation og Klima, Tagrender og Blikkeslager opgaver. Brug autoriserede og rutinerede VVS-installatør fra Odsherred -og omegn, så er du sikker på at komme problemet korrekt til livs.
Vinter klargør dit hus. Forsikringen dækker ikke vandskader pga frostsprængninger i rum, der ikke er opvarmede! En VVS-installatør klarer mange opgaver Når der er opgaver, der skal klares i fx køkken eller badeværelse, så er det ofte en professionel VVS-installatør i Odsherred, du skal have fat i.
Hvad end det drejer sig om installationer til et nybyggeri eller reparation af et ældre anlæg, så kan VVS-installatøren tage hånd om problemet. 

Disse opgaver kan eksempelvis inkludere:         
Opstilling af gasapparater, såsom komfur, radiator eller vandvarmer 
Opsætning af diverse VVS-installationer, fx håndvask, bruseniche, badekar, w.c m.m. 
Reparation af diverse installationer           
Montering af vandmålere og brandinstallationer          
Identifikation af problemer i afløb eller installationer og instruktion om hvordan disse fremover bør vedligeholdes.

VVS Odsherred planlægger, implementerer og varetager

Din VVS-installatør tager fat om opgaven og løser den fra start til slut samt opretholder efterfølgende vedligehold. Dette gælder både for private hjem og erhverv. Du kan kontakte din VVS-installatør fra Odsherred, uanset hvilken installation du skal have i drift.

Ring til din lokale VVS i Odsherred, hvis der opstår problemer   

Det er som regel ikke sjovt, hvis der opstår akut behov for en VVS-installatør. Ofte er det svært at ordne problemerne selv, og her er det vigtigt, at man har en lokal VVS-installatør ved hånden. Når du ringer efter din lokale VVS-installatør i Odsherred , har du hurtigt mulighed for at få ordnet dine VVS-problemer, og du er sikker på, at problemet kommer til livs på den rigtige måde, samtidig med at det sker inden for kort tid.

Alsidig professionel hjælp

En VVS-installatør er i stand til at udføre et væld af forskellige opgaver, hvilket inkluderer installationer af varierende type. Dette kan fx være gas- eller vandinstallationer eller afløb af forskellig art, og loven kræver, at disse udføres af en professionel VVS-installatør, da det er vigtigt, at de udføres korrekt ift. både sikkerhed og holdbarhed.  Når en VVS-installatør tilkaldes for at ordne en arbejdsopgave, så er han eller hun altid i stand til at klare denne selv. Dog er der ikke altid nødvendighed for, at han eller hun klarer den specifikke opgave selv, hvorfor den autoriserede VVS-installatør også kan optræde som tilsynsførende for netop at sikre, at arbejdet på opgaven sker helt efter bogen, så man ikke støder på fejl i anlægget efter installationen er gennemført.   En VVS-installatør har også mulighed for at fungere i en rolle som eksempelvis beregner eller projektleder. Som førstnævnte vil VVS-installatøren stå for diverse udregninger af tilbud på enterpriser. Som projektleder er der også mange vigtige ting at tage fat på, såsom at udarbejde handleplaner og tidsskemaer. Derudover skal projektlederen sørge for at have overblik over hele opgaven, og for at alle aspekter af arbejdet udføres korrekt. Ydermere skal han stå for, at økonomi, tidsramme, kvalitet og den overordnede plan hænger sammen.

Lad din VVS-installatør tage ansvaret

Din VVS-installatør har ansvaret for, at din installation er lovlig. Derfor vil det til enhver tid være mest fornuftigt at få en VVS-installatør til at installere alt, hvad der eksempelvis hører under gaskomfurer, afløb og vandvarmere.

Ring til VVS-installatøren, når du står i problemer til knæene... eller værre  

Det er ikke sjovt at stå i problemer op til hverken knæene eller halsen - uanset hvad disse problemer end måtte være. Det kan ofte være svært at ordne disse selv, og præcis dér kommer VVS-installatøren ind i billedet. Når du ringer efter den autoriserede og rutinerede VVS-installatør, så er du både sikker på at komme problemet korrekt til livs, samt at det selvfølgelig sker inden for meget kort tid.
Find din autoriserede vvs installatør Odsherred her på siden.

 

Frits Jensen ApS, Klint
Rørvig-Hestehave VVS og Kloak