Find din lokale håndværker her:

Søg

Haveservice Odsherred

Lokal havemand, indhent tilbud her


Haveservice i Odsherred Kommune året rundt!
Hvad enten hækken skal klippes, sneen skovles eller græsplænen trimmes, er professionel haveservice en gevinst. Haveservice for både private husstande, private erhvervsdrivende og for offentlige ejendomme. Foruden den behagelighed, der ligger i at overlade det praktiske arbejde til fagfolk, er resultatet samtidig synligt professionelt.

Kompetent haveservice klarer ærterne, mens du plukker jordbær

Selvfølgelig er det også for mange en fornøjelse at sysle med havearbejde, men det ændrer sig jo ikke ved at hyre professionel hjælp til det grove. Erfaren lokal haveservice firma i Odsherred Kommune tager sig gerne af snerydning, sprøjtning af ukrudt, hækkeklipning, græsslåning - og hvor mange haveejere er reelt vild med den slags arbejde? Lader man derimod erfarne folk indenfor haveservice tage sig af de tungere opgaver, kan man selv bagefter hygge sig med at passe blomsterne, vande krydderurterne, plukke jordbær og lege med hunden. Eller om vinteren sidde med en varm drik bag ruden og nøjes med at kigge på sneen, i stedet for at skulle udenfor og bøvle med den.

Offentligt og privat, året rundt

Boligforeninger, offentlige institutioner, erhvervsejendomme i Odsherred Kommune kan alle have brug for solid haveservice, blandt andet selvfølgelig fordi man på biblioteket, i børnehaven og hos fodterapeuten har andet at tage vare på end at slå græs eller skovle sne. Her kommer den kompetente haveservice ind i billedet, med erfarne folk, der klarer sagerne hurtigt og effektivt, med et flot resultat. I vinterperioden er snerydning selvfølgelig fulgt op af glatførebekæmpelse generelt, sådan at den professionelle haveservice også sørger for at salte. Om sommeren kan andre, større opgaver komme på tale, for eksempel træfældning, eller lægning af fliser. Der er nu engang forskel på at lade en faguddannet frisør klare klipningen, fremfor selv at stå foran spejlet med en trimmer eller en saks. 
På samme måde med haveservice: Græsslåning, hækkeklipning, lugning - resultatet er i top, når professionelle folk klarer opgaven.

Haveservice i Odsherred som medspiller

På denne måde drejer haveservice sig ikke blot om de mere gængse opgaver med vedligeholdelse af haven. Forbedringer, omlægninger og nyanlægninger er også en del af den erfarne haveservice, hvor kunderne får råd og vejledning, og der kan tages beslutninger også med hensyn til fremtidig vedligeholdelse. Måske det ville være bedre helt at fjerne hækken ud mod vejen og sætte et plankeværk op, og derefter så græs over det hele? Den kompetente haveservice kan blive en god rådgiver og medspiller, både for private, for erhverv og for kunder indenfor det offentlige.  

 

Anlægsgartner Troels Jensen
Curt Andersen Anlæg ApS
Odsherreds Have & Anlægsservice
Hennelund Haveservice ApS
MHN Entreprenør og Nedrivningsservice
Hestia v/John Christiansen