Find din lokale håndværker her:

Søg

Haveservice Odsherred

Din lokale havemand

Haveservice Odsherred året rundt.

Få klaret lugning, klipning, græsslåning, plantning og meget mere, når du bestiller haveservice i Odsherred.
Hvad enten hækken skal klippes, sneen skovles eller græsplænen trimmes, er professionel haveservice en gevinst. 

 

Johnny´s Haveservice
Anlægsgartner Troels Jensen
Curt Andersen Anlæg ApS
Odsherreds Have & Anlægsservice
Hennelund Haveservice ApS
S.O.S Service & Rengøring ApS

Kompetent haveservice Odsherred klarer ærterne, mens du plukker jordbær 

Selvfølgelig er det også for mange en fornøjelse at sysle med havearbejde, men det ændrer sig jo ikke ved at hyre professionel hjælp til det grove. 


Erfaren lokal haveservice firma i Odsherred Kommune tager sig gerne af snerydning, sprøjtning af ukrudt, hækkeklipning, græsslåning - og hvor mange haveejere er reelt vild med den slags arbejde? 
Lader man derimod erfarne folk indenfor haveservice tage sig af de tungere opgaver, kan man selv bagefter hygge sig med at passe blomsterne, vande krydderurterne, plukke jordbær og lege med hunden.

Foruden den behagelighed, der ligger i at overlade det praktiske arbejde til fagfolk, er resultatet samtidig synligt professionelt.Har du en have eller et anlæg, som du ønsker en professionel haveservice mand på?
Med en professionel haveservice mand fra Odsherred kommune og omegn skal du ikke længere bekymre dig om præsentationen af din have. 

Få klaret lugning, klipning, græsslåning, plantning og meget mere, når du bestiller haveservice i Odsherred. 
Eller om vinteren sidde med en varm drik bag ruden og nøjes med at kigge på sneen, i stedet for at skulle udenfor og bøvle med den. 

Offentligt og privat, året rundt 

Boligforeninger, offentlige institutioner, erhvervsejendomme i Odsherred Kommune kan alle have brug for solid haveservice, blandt andet selvfølgelig fordi man på biblioteket, i børnehaven og hos fodterapeuten har andet at tage vare på end at slå græs eller skovle sne. 

Her kommer den kompetente haveservice ind i billedet, med erfarne folk, der klarer sagerne hurtigt og effektivt, med et flot resultat.
I vinterperioden er snerydning selvfølgelig fulgt op af glatførebekæmpelse generelt, sådan at den professionelle haveservice også sørger for at salte.

Om sommeren kan andre, større opgaver komme på tale, for eksempel træfældning, eller lægning af fliser.
Der er nu engang forskel på at lade en faguddannet frisør klare klipningen, fremfor selv at stå foran spejlet med en trimmer eller en saks. 

På samme måde med haveservice: Græsslåning, hækkeklipning, lugning - resultatet er i top, når professionelle folk klarer opgaven.

Haveservice Odsherred som medspiller 

På denne måde drejer haveservice sig ikke blot om de mere gængse opgaver med vedligeholdelse af haven. 
Forbedringer, omlægninger og nyanlægninger er også en del af den erfarne haveservice, hvor kunderne får råd og vejledning, og der kan tages beslutninger også med hensyn til fremtidig vedligeholdelse. 

Måske det ville være bedre helt at fjerne hækken ud mod vejen og sætte et plankeværk op, og derefter så græs over det hele?
Den kompetente haveservice kan blive en god rådgiver og medspiller, både for private, for erhverv og for kunder indenfor det offentlige.
 
Store grønne områder eller mange små blomsterbede og haveskulpturer. 
Alle haver er forskellige, ligesom haveejeres behov og ønsker er individuelle. 

Få lige netop det resultat og arbejde leveret, du har brug for.