Find din lokale håndværker her:

Søg

Isolering Holbæk

Find en isolatør i Holbæk her


Både bygningen og beboerne har godt af en ordentlig isolering Holbæk.

Isolering er vedligeholdelse af boligen, blandt andet fordi den rigtige isolering samtidig beskytter mod træk og fugt. Dette giver selvsagt også et bedre indeklima til gavn for dig, der lever i boligen. 

Desuden er korrekt isolering sund fornuft, fordi det både beskytter miljøet og samtidig værner om din bankkonto.

Forbedret isolering er en investering, som giver tilbage med renter. Både hvad miljø og økonomi angår.  

Vipperød Tagdækning ApS
Murermester Michael Sahner Hansen ApS
Tømrerfirmaet Johansen & Pedersen
Martin Akselbo Tække- & tømrerfirma ApS

Isolering af vinduer og døre i Holbæk Kommune

I næste omgang bør isoleringen gælde vinduer og døre. Træk og fugt er uønsket, og utætte døre og vinduer bidrager negativt til indeklimaet. Det er en rigtig god ide at investere i nye døre og vinduer. Især fordi der netop er tale om en investering, ikke en ren udgift, der forsvinder ud i det blå. Man kan jo tage i betragtning, at en hvilken som helst bygning stiger i værdi, når den vedligeholdes og forbedres. Altså er der ikke noget at tabe ved at investere i isolering. Bliver man hængende på adressen, tjener investeringen sig ind på varmeregningen. Vælger man på et tidspunkt at sælge og flytte, vil den nye ejer være glad for at sidde lunt, og betale rimeligt for det.

Isolering af gulv og vægge

For at komme til bunds i sagen er taget, vinduer og døre vigtige tiltag, som man bør begynde med. Men selvfølgelig har en bygning også gulv og vægge, og varmen siver - ifølge en såkaldt 'osmotisk lov' - ud overalt, hvor der er temperaturforskel. For at følge isoleringen til dørs må man derfor ikke stoppe ved døren og vinduerne, men fortsætte med vægisolering, gulvisolering, og måske endda isolering af rørsystemer i bygningen. Man ender på den måde med at blive helt isoleret, ikke fra omverdenen, men fra kulden udendørs i den danske vinter. Til gavn for både miljø, pengepung og fremtidige generationer. 
Mens man selv sidder lunt indendøre og hygger sig.