Find din lokale håndværker her:

Søg

Låsesmed Holbæk

Har du brug for en låsesmed i Holbæk og omegn?

 

 

Leif´s Låseservice v/Leif Thorgersen
Låsesmeden v/Arne Vodstrup Thomsen
Byens Låseservice ApS

Din låsesmed Holbæk rykker hurtigere ud. Døgnvagt - Lokalt hurtig udrykning. 

Med en professionel låsesmed kan du få døren op, uanset hvilken lås du kæmper med. Få et Gratis tilbud.

Nøgler og låse

Nøgler findes i mange forskellige slags udformninger, og den kompetente låseservice laver nøgler af enhver slags – fra gammeldags nøgler til moderne fjernbetjeninger.

Samtidig foretager låseservice både kopiering og omkodning af nøgler. Det kan eksempelvis være, at du har behov for at få udskiftet din lås. Her er det din lokale låsesmed, du skal have fat i.

Bor du i Holbæk Kommune, er det altid en god idé at kontakte en lokal låsesmed, der kan komme med kort varsel – så sparer du samtidig kørselsomkostningerne. Tyverisikring er en nødvendighed, hvis bygningen skal kunne holde uønskede besøgende ude.  

Det er også nødvendigt, at diverse køretøjer kan låses forsvarligt, og her er en låsesmed ligeledes til gavn. 
Din lokale låsesmed primære arbejde består af opgaver, der har at gøre med nøgler, låse og kontrolsystemer af forskellig slags.

Har du et avanceret låsesystem?

Uanset om du har behov for at få installeret et avanceret låsesystem i forbindelse med nybyggeri eller forbedring af et allerede eksisterende byggeri, så er det en låsesmed, du skal have fat i.
Her kan være tale om din private bolig, en større bygning, erhvervsejendomme, offentlige bygninger eller boligforeninger, hvor der er behov for at få udarbejdet et sammenhængende låsesystem – eksempelvis porttelefoner, der kræver adgang via kode, begrænset adgang til forskellige dele af bygningen og så videre. 

Det hele vil kunne planlægges og udføres af den rette låsesmed. 

Din lokale låsesmed Holbæk Kommune kan stå for eftersyn og vedligeholdelse

Det kan være praktisk at have en lokal låsesmed ved hånden, hvis du eksempelvis har glemt dine nøgler og derfor har akut brug for en lokal låsesmed i 4300 Holbæk eller 4340 Tølløse og omegn.

Hvis du har behov for at få tjekket, om din lås lever op til forsikringsselskabernes krav, er det en god idé at ringe til en låsesmed, der give din lås et eftersyn. 

I en større ejendom kan det være en god idé at aftale med din låsesmed omkring fast vedligeholdelse et par gange om året. 

Det kan samtidig være praktisk i private hjem, hvis du vil være sikker på, at dit hjem er sikret ordentligt. 
Det kan tilsvarende være en god idé at få rådgivning fra en specialiseret låsesmed, der kan hjælpe dig med alt fra rådgivning til montering af låsesystemer, således tyverisikring af hjemmet bliver tilrettelægges bedst muligt.