Find din lokale håndværker her:

Søg

Anlægsgartner Haderslev

Kontakt anlægsgartneren direkte her

Få et grønt tilbud indenfor 24 timer her.

Birkkjærs Nyanlæg & Haveservice
Sommersted Vest Entreprenør
Murermestrene Thomas Hans A/S

Anlægsgartnere i 6100 Haderslev beskæftiger sig med design, anlæggelse og vedligeholdelse af grønne områder såsom haver, parker og offentlige arealer. Deres arbejde kan omfatte planlægning og design af grønne områder, anlæggelse af blomsterbede, plæner, træer, buske, hække og andre beplantninger, anlæggelse af stier, belægninger og terrasser, installation af vandingssystemer og belysning samt opbygning af indhegninger og støttemure.

Anlægsgartnere i Haderslev kan også have specialiseret sig inden for bestemte områder, såsom vedligeholdelse af sportsanlæg, etablering af grønne områder omkring virksomheder eller anlæggelse af offentlige parker. Derudover kan de tilbyde rådgivning om valg af planter og pleje af grønne områder.

Det er vigtigt at vælge en erfaren og kvalificeret anlægsgartner i Haderslev, der har en god forståelse af lokale forhold og plantearter, og som kan levere arbejde af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Anlægsgartner i Haderslev

Anlægsgartnerens kreativitet giver dig vidunderlige udendørs fristeder. 
Nyd lune eftermiddage i en original spisekrog på terrassen, mens børnene indvier et nyt legeområde specialdesignet til små mesterakrobater.

En anlægsgartner kan også friste med skitser af en elegant japansk have med eksotiske blomster eller blot forvandle mostæppet til en dybgrøn fryd for øjet.

Anlægsgartneren er klar året rundt. Vinteren er en stille periode i haven.

 

 

Professionel anlægsgartner i Haderslev 

Hos din anlægsgartner i 6100 Haderslev kan du få hjælp og vejledning til at anlægge, omlægge eller vedligeholde alt det, der ligger uden for huset.  
Det vil sige indkørsel, terrasse, have, græsplæne, træfældning, brolægning, forhave osv.

 

Du finder lokale Anlægsgartnere i Haderslev kommune i nedenstående postnumre og byer:

6100 Haderselv - 6500 Vojens - 6510 Gram - 6541 Bevtoft - 6560 Sommersted