Find din lokale håndværker her:

Søg

Gulvafslibning Haderslev - find din lokale gulvafsliber her

Gulvafslibning Haderslev

Gulvafslibning på alle typer trægulve i Haderslev

Gulve som er nedslidte, gennemslidte, misfarvede, malede, hvor der er lim, spartelmasse / nivelleringsmasse. Gulve er meget forskellige og kræver derfor forskellige behandlinger. Din lokale gulvmand, fra Haderslev og omegn, står til rådighed for dig. Klik på gulvsliberen.

Gulvafslibning og høvling 

Mest almindelig er en gulvafslibning af trægulve. Afslibningen gør trægulvet nyt og friskt i strukturen, overfladen bliver som ny igen. Det kan være nødvendigt at give gulvet en afhøvling, sådan at man kommer mere til bunds i behandlingen. Gulvafhøvling er gerne løsningen, når gulvet forud har været behandlet med eksempelvis fernis. Brug den lokale gulvafsliber fra Haderslev og omegn.

Få GRATIS tilbud fra:

Annoncør under Gulvafslibning fra Haderslev kommune er på vej.


4659XXXX

 

Behandling og vedligeholdelse

Behandling af trægulv med lak gør det nemmere for dig at vedligeholde gulvet, mens lud behandling kræver mere omsorg fra din side. Valget af gulvbehandling, kan derfor være en balance mellem 'olie og knofedt', forstået på den måde at du skal være indstillet på, at gulvet kræver nogen vedligeholdelse. Selvfølgelig kan man også vælge at have en helt anden gulvbelægning end træ. Din gulvmand fra Haderslev og omegn er behjælpelig med gode råd,