Find din lokale håndværker her:

Søg

Byggemarked Ballerup - vælg det lokale byggemarked

Byggemarked Ballerup 

Gør det selv manden vælger det lokale byggemarked i Ballerup 

Tag en tur i dit lokale byggemarked i Ballerup, når det er tid til at sætte nye fliser op, male eller måske købe den nye lampe til entréen, som lige gør det sidste. Du finder køkkenelementer, diverse typer af værktøj, greb, skruer mv. Samt et godt udvalgt af bademåtter, lamper, lyskæder, skamler, tørrestativer, døre og dørkarme.

 

Johannes Fog Herlev
Lyskær 2
2730 Herlev
4494XXXX

Alt under et tag hos dit byggemarked i Ballerup 

Dit lokale byggemarked i Ballerup byder på alt, hvad hjertet begærer af værktøj, VVS-artikler, træ, mursten, vinduer, l-artikler og meget mere. Uanset om du er professionel håndværker, eller passioneret handy man, finder du materialer til dit næste byggeeprojekt i dit lokale byggemarked.  Du kan hurtigt komme til at føle dig, som et lille barn i en meget stor slikforretning. 

Dit byggemarked er også online 

Hvis du lige står og mangler den skrue eller en blot, en bidetang eller en hasp, kan du altid klikke ind på dit online byggemarkedi Ballerup. Her føres samme sortiment, som i det fysiske byggemarkeder. Den eneste forskel er, at dit online byggemarked altid har åbent. Her kan du i ro og mag klikke dig igennem produkterne, og købe de materialer du mangler. Byggemarkedet i Ballerup har altid åbent og har altid lige det, du står og mangler.