Find din lokale håndværker her:

Søg

Entreprenør Frederiksværk

Din lokale entreprenør

Din entreprenør i Frederiksværk udfører totalentreprise

Din entreprenør tilbyder totalentreprise på alt inden for bygge- og anlægsarbejde. Når du har indgået en aftale med din entreprenør, kan du være sikker på at aftalen bliver overholdt til punkt og prikke.
Dit lokale entreprenør firma i Frederiksværk behandler dit byggeprojekt professionelt fra første dag på byggepladsen til det sidste byggeaffald er ryddet op, og dit projekt står færdigt. 

 

RBP Entreprise Maskin og Haveservice
Norplan Entreprise A/S

Entreprenør Frederiksværk har ansvaret

Entreprenøren har projektansvaret fra første til sidste dag i dit byggeprojekt og har ofte også et godt netværk af kompetente samarbejdspartnere at trække på, så dit byggeri er i gode og effektive hænder fra dag 1.

Så slipper du også for at have søvnløse nætter omkring dit byggeprojekt, da det er godt forsikret via din entreprenør, så du undgår grimme overraskelser undervejs.
Find din lokale entreprenør fra Frederiksværk og omegn her.

Din entreprenør Frederiksværk udfører totalentreprise 

Din entreprenør fra Frederiksværk og omegn tilbyder totalentreprise på alt inden for bygge- og anlægsarbejde. 
Når du har indgået en aftale med din entreprenør, kan du være sikker på at aftalen bliver overholdt til punkt og prikke.

Entreprenøren behandler dit byggeprojekt professionelt fra første dag på byggepladsen til det sidste byggeaffald er ryddet op, og dit projekt står færdigt.

Den kreative entreprenør med mange betydninger

Du kender med garanti begrebet entreprenør. I ordets oprindelige betydning, blev det oftest anvendt om en købmand eller eventyrer, og som betegnelse for en kreativ, idérig iværksætter.

Selvom betegnelsen entreprenør også kendes fra lager, transport, logistik og IT-området, forbinder vi oftest entreprenører med bygge- og anlægsbranchen.  

Har du brug for byggetilladelse i Frederiksværk?

Hvornår skal man søge byggetilladelse?
Drømmer du om at bygge eller udvide byggeri?
Så er det vigtigt at undersøge, om du har brug for en byggetilladelse. 
Hvor kan du søge byggetilladelse? Det er Halsnæs Kommune, der giver byggetilladelse og kontrollerer byggeriet. 

Halsnæs Kommune
Rådhuspladsen 1
3300 Frederiksværk
Telefon: 4778 4000
Hjemmeside: www.halsnaes.dk  
mailmail@halsnaes.dk

Du kan søge kommunen om dispensation, hvis du ved, at dit projekt ikke lever op til kravene i byggeloven.
Desuden kan du søge forhåndsgodkendelse, hvis du er usikker på, om byggeriet overholder loven.

Hvad kræver byggetilladelse?

Som hovedregel kan du regne med, at alt nybyggeri kræver tilladelse bortset fra småbyggeri på et samlet areal på op til 50 m2 på grunden. Til gengæld må du som hovedregel gerne ændre bygningen uden tilladelse – så længe du ikke udvider den. Det kræver dog, at hverken bærende konstruktioner eller brandsikkerhed påvirkes af byggeprojektet.

Det betyder, at: Du må gerne bygge om i din etagebolig uden tilladelse. Du kan fx uden tilladelse opføre eller fjerne skillevægge, blænde døre, renovere køkken og bad, hvis byggeriet ikke ændrer bærende konstruktioner eller brandsikkerhedsmæssige forhold.

Du må gerne bygge om i enfamiliehuse inden for de eksisterende ydervægge. Du kan fx bygge dig et nyt badeværelse eller køkken, opføre eller fjerne en skillevæg.

Nybyggeri af småbygninger op til 50 m2 samlet areal kræver ikke byggetilladelse I et område, hvor der må bygges enfamilie-, sommer- eller dobbelthuse, må du gerne opføre småbygninger på op til 50 m2 af din grund. Småbygninger er skure, garager, carporte, havehuse og lignende, som ikke er bygget sammen med boligen.
Det betyder altså, at du skal søge byggetilladelse, når du planlægger at opføre småbygninger på mere end 50 m2 af din grund. Du skal eksempelvis søge en byggetilladelse, hvis du planlægger et drivhus på 22 m2, når du allerede har legehus og skur på et 30 m2 stort areal.

Du skal søge byggetilladelse til udestue – eller udvidelse af udestue

En udestue er et lukket rum til personophold, som ikke må være opvarmet.
Du skal søge byggetilladelse, hvis du drømmer om at bygge dig en ny udestue. Det kræver også byggetilladelse, hvis du vil udvide din udestue.

Det betyder for eksempel at du skal have byggetilladelse, hvis du vil opføre en ny udestue ved at få opført vægge rundt om din terrasse. Til gengæld må du selvfølgelig gerne ombygge udestuen indenfor de eksisterende vægge.

Vær opmærksom på, at der kan være særlige regler for dit byggeprojekt. Reglerne om, hvornår du skal søge byggetilladelse, er de overordnede regler.