Find din lokale håndværker her:

Søg

Byggemarked Hundested - vælg det lokale byggemarked

Byggemarked Hundested 

 

Frederiksværk Trælast & Byggecenter
K. A. Larssensgade 7
3300 Frederiksværk
8252XXXX

Gør det selv manden vælger det lokale byggemarked i Hundested 

Tag en tur i dit lokale byggemarked i Hundested, når det er tid til at sætte nye fliser op, male eller måske købe den nye lampe til entréen, som lige gør det sidste. Du finder køkkenelementer, diverse typer af værktøj, greb, skruer mv. Samt et godt udvalgt af bademåtter, lamper, lyskæder, skamler, tørrestativer, døre og dørkarme.

Alt under et tag hos dit byggemarked i Hundested 

Dit lokale byggemarked i Hundested byder på alt, hvad hjertet begærer af værktøj, VVS-artikler, træ, mursten, vinduer, l-artikler og meget mere. Uanset om du er professionel håndværker, eller passioneret handy man, finder du materialer til dit næste byggeeprojekt i dit lokale byggemarked.  Du kan hurtigt komme til at føle dig, som et lille barn i en meget stor slikforretning

Dit byggemarked er også online 

Hvis du lige står og mangler den skrue eller en blot, en bidetang eller en hasp, kan du altid klikke ind på dit online byggemarkedi Hundested. Her føres samme sortiment, som i det fysiske byggemarkeder. Den eneste forskel er, at dit online byggemarked altid har åbent. Her kan du i ro og mag klikke dig igennem produkterne, og købe de materialer du mangler. Byggemarkedet i Hundested har altid åbent og har altid lige det, du står og mangler.