Find din lokale håndværker her:

Gulvafslibning Randers - find din lokale gulvafsliber her

Gulvafslibning Randers

Gulvafslibning på alle typer trægulve i Randers

som er nedslidte, gennemslidte, misfarvede, malede, hvor der er lim, spartelmasse / nivelleringsmasse. Gulve er meget forskellige og kræver derfor forskellige behandlinger. Din lokale gulvmand, fra Randers og omegn, står til rådighed for dig. Klik på fagmanden og få et GRATIS tilbud.

Kenneths Gulvservice
Dyssehøjvej 2, Jennum
9981 Spentrup
2254XXXX

Slibning og høvling 

Mest almindelig er en gulvafslibning af trægulve. Afslibningen gør trægulvet nyt og friskt i strukturen, overfladen bliver som ny igen. Det kan være nødvendigt at give gulvet en afhøvling, sådan at man kommer mere til bunds i behandlingen. Gulvafhøvling er gerne løsningen, når gulvet forud har været behandlet med eksempelvis fernis. Brug den lokale gulvafsliber fra Randers og omegn.

Behandling og vedligeholdelse

Behandling af trægulv med lak gør det nemmere for dig at vedligeholde gulvet, mens lud behandling kræver mere omsorg fra din side. Valget af gulvbehandling, kan derfor være en balance mellem 'olie og knofedt', forstået på den måde at du skal være indstillet på, at gulvet kræver nogen vedligeholdelse. Selvfølgelig kan man også vælge at have en helt anden gulvbelægning end træ. Din gulvmand fra Randers og omegn er behjælpelig med gode råd,