Find din lokale håndværker her:

Søg

Vognmand Ebeltoft

Vognmand leverer og afhenter byggematerialer

Din lokale vognmand Ebeltoft- en ekspert i transport 

Ofte drejer dette sig om byggemateriel eller lignende industrielle opgaver. 
Dog er der ikke så mange, der ved, at arbejdet som vognmand også inkluderer andre opgaver - både opgaver af lignende karakter, men også nogle, der har indebærer andre praktiske aspekter.

Vognmand Peter Jensen ApS

Vognmanden Ebeltoft  har mange varierende opgaver 

En vognmand i Ebeltoft er altså i stand til at varetage mange praktiske transportopgaver. 
De overordnede opgaver inden for transport og levering, som en vognmand problemfrit kan klare, inkluderer: 
Transportkørsel af jord, som skal bortskaffes under eller efter større byggeopgaver         
Transportkørsel af forskellige materialer over store afstande  
 
Transportkørsel af jord, som skal bortskaffes under eller efter større byggeopgaver        
Bortskaffelse af bl.a. byggeaffald, haveaffald (grene, buske m.m.) eller store mængder papir eller pap  
   
Levering af grus eller sand til sandkasser osv.   

Praktiske "pakkeløsninger"

En vognmand fra Ebeltoft kan altså klare de fleste opgaver, men egner sig generelt til større opgaver såsom byggeprojekter, store flytninger, nedrivninger mm., hvilket vil sige, at en vognmand ofte kan klare en "pakkeløsning" til dit projekt - fx både nedrivning, bortkørsel af affald, levering af de nødvendige materialer og praktisk hjælp til efterfølgende at sætte disse op.

Mere end bare vognmand  

Hoveddelen af de opgaver, som en vognmand påtager sig, består velsagtens af fragt. Der er dog mange andre opgaver, som en vognmand også kan klare. 
De fleste vognmænd er i stand til at stille en kranvogn til rådighed, hvilket kan være en stor hjælp til arbejde af forskellig art, såsom til større byggeopgaver, eller hvis du skal bruge professionel hjælp til at tage tagsten ned af huset.


En kranbil med grab kan også bruges til at fjerne en større hæk eller bambusbusk uden at få meget sved på panden, eller den kan være den afgørende faktor, hvis du trænger gevaldigt til at få tømt en gylletank. 
Enkelte vognmænd har også mulighed for at stille en bil med sugekop til rådighed, hvilket er beregnet til at kunne løfte tunge glasplader (op til næsten et halvt ton).

 
Endnu en praktisk løsning, som man finder hos flere vognmænd, er muligheden for at leje en større lastbil, der råder over en solid lift med mandskabskurv. 
En sådan lift er i stand til at løfte kurven adskillige meter op i luften, selv med stor vægt, hvilket er smart, hvis man skal udføre opgaver højt oppe, som ellers ville være meget besværlige eller i nogle tilfælde umulige.  

Brug den lokale vognmand Ebeltoft - han er tættest på og det bliver billigere for dig.