Find din lokale håndværker her:

Søg

Fliserens Ebeltoft - effektiv fliserens -albehandling? få et uforpligtende tilbud her

Fliserens i Ebeltoft

 

Mtag DK ApS
Århusvej 16
8400 Ebeltoft
2327XXXX

Fjern alger og mos fra dine fliser

Det er ofte nødvendigt med rensning af fliser for at fjerne mos, alger, flisepest og andre urenheder, som skæmmer terrassen eller indkørslen. Imprægneringen er et beskyttende lag, der beskytter flisernes overflade mod angreb og fjerner vækstbetingelser for diverse vækster.

Fliserens – Hyppigste årsager til grimme fliser

Haven tager sig bare flottest ud, når fliserne ser ud som nye. Men som årene går, bliver fliserne mere og mere modtagelige overfor diverse vækster. De hyppigste årsager til grimme fliser skyldes alger, ukrudt og flisepest. Find din håndværker som udfører fliserens i Ebeltoft her.

Imprægnering af fliser Ebeltoft

Imprægnering af fliserne giver et markant mere langtidsholdbart resultat, og derfor anbefales, at man får denne forseglende behandling. Imprægneringen der beskytter flisernes overflade mod angreb og fjerner de vækstbetingelser, der er grobund for diverse vækster. 

Miljøvenlig fliserens Ebeltoft

Fliserens renses effektivt med tanke på miljøet. Det kan umiddelbart lyde utrolig miljøskadeligt at rense fliser, for der skal bruges forskellige rense- og algemidler. Dog tænkes der altid meget på miljøet, når dine fliser renses. Der bruges som regel altid miljøvenlige produkter. Med en fliserens forlænger du, som før nævnt, dine flisers levetid, og du vil derfor spare på ressourcerne, idet du ikke behøver at lægge nye fliser.