Find din lokale håndværker her:

Søg

Gulvafslibning Hedehusene 2640 - find din lokale gulvafsliber her

 

STECA ENTREPRISE ApS
Rugvænget 21P
2630 Taastrup
4399XXXX

Gulvafslibning Hedehusene 2640

Gulvafslibning på alle typer trægulve i Hedehusene 2640

som er nedslidte, gennemslidte, misfarvede, malede, hvor der er lim, spartelmasse / nivelleringsmasse. Gulve er meget forskellige og kræver derfor forskellige behandlinger. Din lokale gulvmand, fra Hedehusene 2640 og omegn, står til rådighed for dig. Klik på fagmanden og få et GRATIS tilbud.

Slibning og høvling 

Mest almindelig er en gulvafslibning af trægulve. Afslibningen gør trægulvet nyt og friskt i strukturen, overfladen bliver som ny igen. Det kan være nødvendigt at give gulvet en afhøvling, sådan at man kommer mere til bunds i behandlingen. Gulvafhøvling er gerne løsningen, når gulvet forud har været behandlet med eksempelvis fernis. Brug den lokale gulvafsliber fra Hedehusene 2640 og omegn.

Behandling og vedligeholdelse

Behandling af trægulv med lak gør det nemmere for dig at vedligeholde gulvet, mens lud behandling kræver mere omsorg fra din side. Valget af gulvbehandling, kan derfor være en balance mellem 'olie og knofedt', forstået på den måde at du skal være indstillet på, at gulvet kræver nogen vedligeholdelse. Selvfølgelig kan man også vælge at have en helt anden gulvbelægning end træ. Din gulvmand fra Hedehusene 2640 og omegn er behjælpelig med gode råd,